Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko slavlje u našoj svlačionici

Balić: Govorio sam stalno da je Marko pravi...

Hrvatska Francuska (1)
Reuters
24.01.2012.
u 23:39

- Svi smo se bacali na glavu i zaslužili smo i pobjedu protiv Francuza i ulazak u polufinale. Hvala navijačima! - rekao je Čupić

Kakvo je to samo bilo veselje među hrvatskih igračima! Bez obzira što je na parketu proveo samo četiri minute, Ivano Balić bio je odlično raspoložen:

- Jesam li vam stalno govorio da će Marko biti odličan igrač! Evo, vidjeli ste sve! No, nije samo Kopljar zaslužan za ovu veliku pobjedu. Odličan je bio napad, obrana, Mirko na vratima, naši navijači. Ma, sve je bilo super!

Drago Vuković jedan je od onih koji su odrađivali težak posao u obrani.

- Teška utakmica. Nismo se predavali nakon mnogo promašenih zicera, nismo se predavali ni kada smo morali hvatati njihovu prednost. Kada je Mirko obranio dvije lopte zaredom, okrenuli smo rezultat u našu korist. A navijači su posebna priča, sjajno su nas bodrili. Hvala svima koji su došli u Novi Sad. No, ljudi moji, mi smo u polufinalu! Još moramo vidjeti s kim ćemo igrati - rekao je Drago Vuković.

Mirko Alilović prvu loptu obranio je u 13. minuti, ali je obranio ključne udarce sredinom drugog poluvremena: 

- Velika, velika pobjeda. Hvala i Slovencima koji su nas oslobodili pritiska današnje utakmice. Lako je bilo braniti kada je naša obrana tako dobro igrala. Trebalo je limitirati Francuze na 22 gola, nije to baš lako.

Nikola Karabatić prvi puta protiv Hrvatske nije postigao pogodak.

- Stvarno? Nisam znao.

- Nikoli ovo prvenstvo baš i ne ide, no to ne znači da više nije jedan od najboljih svjetskih igrača - kaže Alilović.

Komentara 13

JR
J-RASH
08:24 25.01.2012.

Onda nemoj tako ni pisati, Ivano je jučer pokazao karakter davajući savjete Mirku, Duvnjaku i Kopljaru cijelu utakmicu. Trebati će nama Ivano još itekako, ali Goluža je pokazao da razumije rukomet, zaštitio je Ivana i nas od sudaca, jer opet bi se sve svelo na Balić vs Karabatić, a ovako smo ih ubili snagom i trkom. Bravo svim dečkima, svaka čast!

DA
danebi
08:32 25.01.2012.

Aaa, znaci Ivanov posao je samo davati savjete? A sto je s IGROM? Jad i bijeda.

DA
danebi
08:13 25.01.2012.

eeeee.....fala Bogu da imamo i pravih. I fala Bogu da su tebi samo 4 minute dodijelili, to nas je spasilo. Nis protiv tebe, ali momentalno je bolje da sjedis na klupi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije