Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI NAVIJAČ

Baleu prijetili smrću zbog odlaska u Real

\'Tottenham Hotspur\'s Gareth Bale reacts as a goal is awarded to Chelsea after Frank Lampard\'s shot creeps over the line Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
06.08.2013.
u 15:29

Spursi su ozbiljno shvatili prijetnje i pojačali osiguranje oko trenng centra.

U nedjelju popodne u Tottenhamov trening centar u Enfieldu stigao je telefonski poziv. Anonimni je pozivatelj prijetio smrću Garethu Baleu zbog transfera u Real Madrid.

Kako navodi Daily Star, Spursi su ozbiljno shvatili prijetnje i pojačali osiguranje oko centra.

Ne mogu ga prisiliti da ostane

No, čini se da su u Tottenhamu dignuli ruke i pomirili se s činjenicom da ima odlazi najbolji igrač.

- Ne možete prisiliti nekoga da igra, čak i ako je pod ugovorom. Vidjeli smo to već i u drugim klubovima. Jako želimo da Bale ostane, ali ga je jako teško zadržati ako on to ne želi - rekao je direktor kluba Keith Mills.

Inače, Tottenham je sa službenog Twitter profila uklonio Baleovu fotografiju. Na naslovnici su do sad bili Velšanin i Clint Dempsey (potpisao za Seattle), a uklanjanje njihovih fotografija su neki vidjeli kao još jednu potvrdu Baleovog odlaska.

>> Gareth Bale mora doći na trening ili slijedi kazna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije