Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDNI TRANSFER

Bale u Realu za 100 mil. €, Benzema: Ne treba nam nitko!

\'Tottenham Hotspur\'s Gareth Bale reacts as a goal is awarded to Chelsea after Frank Lampard\'s shot creeps over the line Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
26.07.2013.
u 13:24

Zbog medijskih napisa o dolasku 'velškog bombardera' već je nastala panika u Realovoj

Španjolski mediji po tko zna put ovog ljeta aktualizirali su prelazak Garetha Balea u Real. Nakon što je Tottenham odbijao sve dosadašnje ponude redom, sad je izvjesio cijenu od nevjerojatnih 120 milijuna eura, 24 milijuna više od rekordnog transfera Cristiana Ronalda.

Španjolcima je iz iskustva s Lukom Modrićem jasno kako šef Tottenhama Daniel Levy neće popustiti dok ne dobije ono što je zacrtao pa već kombiniraju kako mu udovoljiti. As piše kako će mu ponuditi 100 milijuna eura plus nekog od igrača iz prve momčadi, a Spursi bi na to čak mogli i pristati. Naime, ostavljanje Balea u Londonu ostavlja rizik da se ozlijedi ili da možda odigra lošiju sezonu, a tada se sigurno neće dogoditi najveći transfer u povijesti nogometa.

A zbog medijskih napisa o dolasku \'velškog bombardera\' već je nastala panika u Realovoj svlačionici. Francuski napadač Karim Benzema smatra kako im ne treba više pojačanja.

- Mislim da unatoč odlasku Higuaina nema potrebe za dovođenjem novih igrača. Imamo nekoliko mladih igrača, a uostalom, tu smo Ronaldo i ja da pomognemo momčadi - rekao je Benzema.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije