Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOIGRAVANJE ZA PRVU LIGU

Dinamo potpuno dominantan - pobijedio je čak 7:2 na Baldekinu!

Futsal Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
17.05.2015.
u 22:13

Pobjedom Potpićana protiv Aurelije 5:1, u četvrtak 14. svibnja je počelo doigravanje za ulazak u Prvu futsal ligu, a na red su došle dvije momčadi koje su slovile za favorite - Crnica i Dinamo.

Klub kojeg su osnovali Bad Blue Boysi uvjerljivom je partijom slavio na ispunjenom Baldekinu, završilo je 7:2! Domaća momčad, koja je uvjerljivo osvojila naslov regije Jug, bolje je otvorila ovaj susret i pogotkom Bugarije u šestoj minuti povela sa 1:0. No, gosti su preokrenuli već do poluvremena na 5:1, dva gola zabio je Purgar, a po jedan Majić, Franja i Capar. Crnica je u nastavak krenula žustro, smanjio je Vuković, ali onda je Dinamo još jednom dodao gas. Prvo je Grgić zabio za 6:2, a za konačni rezultat u strijelce se upisao i vratar Škorić.

Dinamo je tako Crnici nanio prvi domaći poraz ove sezone, a već u utorak 19. svibnja u dvorani 2 Doma sportova u Zagrebu dočekuje prvaka regije Istok - Aureliju.

Podsjetimo, u doigravanju se igra šest kola, prvak svake regije razigrava sa svakim (kod kuće i u gostima), a prvoplasirana momčad ide izravno u prvu ligu, dok drugoplasirana ide u još jedno razigravanje protiv Novog Marofa, pretposljednje momčadi iz Prve lige.

>> Dinamo osvojio naslov i na redu je doigravanje za Prvu ligu!

Komentara 9

KI
kiki77
23:17 17.05.2015.

Bravo Dinamo ! 7:2 koja golijada u golu Crnice ...

G1
Građanski_1911
23:27 17.05.2015.

Svaka čast Dinamu!

TO
Toma2
22:31 17.05.2015.

Bravo. Ovo je Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije