Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT IŠČEKUJE SPEKTAKL

Balakov uoči Barcelone: Respekt da, strah ne

Hajduk mali nogomet  (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
22.07.2011.
u 13:15

Imamo respekt, kad igraš protiv Barcelone moraš imati respekt, ali ne smijemo osjećati strah – smatra trener bijelih.

Spektakl je zajamčen, u Poljudu će odzvanjati pjesma. Gledatelje će uoči utakmice zabavljati Vinko Coce i Alen Nižetić, plesat će Jedinstvo i Brodosplit, a jedan od najpoznatijih svjetskih violinista Julian Rachlin odsvirat će himnu Barcelone te legendarnu Hajdukovu pjesmu "kada umrem, umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo...", koju u originalu pjeva Coce.

Sama utakmica nekako je u drugom planu, ali trener Hajduka Krasimir Balakov maksimalno priprema svoju momčad.

– Nismo nervozni, ova utakmica bit će praznik za cijeli grad. Imamo respekt, kad igraš protiv Barcelone moraš imati respekt, ali ne smijemo osjećati strah. To ne želim vidjeti ni kod jednog svog igrača, ne samo protiv Barcelone nego protiv bilo kojeg protivnika – kazao je Balakov.

Bugarski trener planira dati prigodu većem broju igrača, jedva čeka vidjeti kako će njegovi igrači reagirati u dvoboju protiv Inieste i društva.

– Uvijek tražim stopostotni pristup, bez obzira na to igrali prijateljske ili službene utakmice – kaže Balakov kojemu će dvoboj protiv Barce biti dobar pokazatelj uoči sraza sa Stoke Cityjem u 3. pretkolu Europske lige.

Komentara 14

Avatar džon vejn
džon vejn
13:51 22.07.2011.

Triba bi se prije utakmice videlinkom na semaforu obratit Mišo Kovač. Samo da čuje skandiranje Poljuda ˝Mišo,Mišo˝

CP
copy paste
13:56 22.07.2011.

ma sve je to super.samo se bojim da se hajduk ne izblamira pa dobije 7-8 do10 komada.mislim da bi u takvoj situaciji i samoj barceloni bilo neugodno što su ih tako nabubali.

Avatar babas
babas
16:09 22.07.2011.

Nije Ajduk Manshester United pa da ga Barcelona rastura. Bugar je tvrd orah i ići će na pobjedu. Hajduk doma uvijek igra na pobjedu,pa i protiv Barcelone!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije