Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Balakov donio pobjedu Hajduku!

Hajduk mali nogomet  (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/11
30.06.2011.
u 23:15

Na malonogometnom turniru Torcida Kup, u sklopu 1. kola, momčad Hajduk.hr s 1:0 pobijedila je Radunicu.

Jedini pogodak postigao je Hajdukov trener Krasimir Balakov koji je doživio prave ovacije među dvije tisuće gledatelja što su se okupili na rukometnom terenu u Vukovarskoj ulici u Splitu. Osim Balakova, veliki pljesak publike zaradio je i predsjednik bijelih Hrvoje Maleš koji je oduševio srčanošću i izgaranjem za svaku loptu. Za Hajduk su još igrali Balić, Lalić, Vučević, Glavaš...

Dvoboj je bio izuzetno žestok, a tomu je pridonio sklizak teren jer se igralo po kiši.

Komentara 12

BL
Blokada
01:33 01.07.2011.

Hvalevrijedan potez od strane kluba, ali mene više zanima di je sponzor, što je sa razigravačem i hoće li Hajduk biti bolji ili lošiji u odnosu na zimski dio prošle sezone. Ibrino mjesto je još prazno.

MA
Mamlaz
01:40 01.07.2011.

E sad mi se tek tresu gaće... Balakov je donio pobjedu Hajduku na lokalnom malonogometnom turniru! Ma ima da završe 30 bodova ispred Dinama, ako Balakov bude igrao!!!

GR
grebense
23:43 30.06.2011.

Balakov na igralistu moje skole, 2 iljade ljudi, pljusak...ko to moze platit....HAJDUK JE VELIK , HAJDUK JE SLAVAN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije