Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije igrača

Modrić: Teška skupina! Vrsaljko: Zadovoljan sam, kvalitetni smo

Luka Modrić
Foto: Marko Lukunić/Pixell
1/6
Autori: Ivan Halar, Goal.com
12.12.2015.
u 21:42

- Mogli smo i bolje proći, ali ako se nečemu nadamo i u Francuskoj želimo postići velike stvari moramo se dokazati i protiv velikih reprezentacija - kazao je reprezentativni veznjak Milan Badelj.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu u Francuskoj zaigrati protiv Španjolske, Češke i Turske. Naši su se nogometaši tako našli u vrlo zahtjevnoj skupini, no cilj je jasan - plasman u osminu finala Europskog prvenstva.

- Teška skupina. Uzbuđen sam zbog toga što ću igrati protiv nekoliko poznatih lica... Idemo Hrvatska - poručio je Luka Modrić na Instagramu.

 

- Mogli smo i bolje proći, ali ako se nečemu nadamo i u Francuskoj želimo postići velike stvari moramo se dokazati i protiv velikih reprezentacija. Skupina nikako nije lagana, ali apsolutno vjerujem u naš prolaz - kazao je reprezentativni veznjak Milan Badelj za Goal.

Šime Vrsaljko zadovoljan je ishodom ždrijeba. 

- Zadovoljan sam! Mi imamo veliku kvalitetu, pa moramo biti pravi na Europskom prvenstvu. Zadovoljan sam ovom skupinom - rekao je Vrsaljko.

Reakcije ostalih reprezentativaca o budućim suparnicima na Euru pročitajte na portalu Goal.com.

>>Hrvatska u teškoj skupini, prva utakmica protiv Turske

>>Euro 2016. posljednja je šansa Modrićeve generacije

Komentara 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:15 12.12.2015.

Nema plakanja... sve što vrijedi tamo je.... škart je ostao doma.

DE
derin
23:49 12.12.2015.

Hrvatska i Španjolska stalno dobivaju teške grupe na natjecanjima, dotle francuska(Platini) i Švicarska (blatter) opet kao na i svjetskom u istoj grupi, i grupa opet ruganje. Mi imamo strašan napad( Mandžukić i Kalinic), veza jos strasnija( Modrić, Rakitic možda najbolji reprezentativni duo na svijetu u vezi, Perišić strašno krilo, badelj, brozovic, Pasalic, halilovic, Kovačić., golman isto dobar, jedino obrana nije na najvišoj svjetskoj razini, ali je dobra, Ćorluka stup, vida dobar s njim u paru, srna nije vise onaj stari, ali valjda ce povuci jos koji put, mora popraviti ubačaje i slobodne udarce, vrsaljko fenomenalan. Lijevi bek? Rana velika. Jedino rješenje Strinic, jer je pokazao da to može igrati i iza sebe ima velika natjecanja, svi drugi su prevelik rizik na toj poziciji. Samo da nas zdravlje posluži i da cacic i ekipa poslože ekipu u najbolju formaciju (4-4-2, ili staviti zadnjeg veznog iza modrica i Rakitića) i prostudiraju protivnike da ne bude kao protiv Meksika. Jaki smo i moramo ići čvrsto, valjda ce nas malo srica poslužiti i suci zaobići.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:12 13.12.2015.

Francuzima kao i obično, otvoren put do polufinala.... Platinijev duh lebdi stalno.... nadam se ne još zadugo i da će bar suđenje u tekmama sa francuskom biti korektno i bez navlačenja za njih. Imamo dobru repku.... izbornika je teško komentirati,, ali svakako mu dati šansu jer u odnosu na levate bez iskustva koji su je do sada vodili njegovo je neusporedivo. Bez obzira na formu, zahvaliti se Oliću, Srni, Pranjiću i sličnima.... i nipošto ih ne voditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije