Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN GRABOVAC

'Badelj mi nije vratio zube, ako su kod njega, neka ih pošalje!'

'ivan grabovac vratar nk karlovca na utakmici karlovac-dinamo ostao bez prednjeg zuba,231109 Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
23.11.2009.
u 18:17

U prvi tren mislio sam da mi je puknuo nos, udarac je bio doista silovit. Pomislio sam ne opet – priča Ivan Grabovac, vratar Karlovca, koji se u susretu s Dinamom vratio među vratnice nakon petomjesečne stanke.

 Još je na početku priprema na treningu slomio ruku, a samo nekoliko minuta nakon početka susreta s modrima sudario se s Milanom Badeljom i ostao ležati na travnjaku.

– Nije ugodno ostati bez zuba, ali bolje to nego nos, čak mi i nije posebno smetalo tijekom utakmice – kaže Grabovac, koji će već danas zubaru. Bit će potrebna promjena tri zuba, a od toga su mu dva ostala u glavi Milana Badelja nakon sudara.

– Badelj mi nije vratio zube – smije se Ivan Grabovac i dodaje:

– Ako su kod njega, neka ih pošalje, za uspomenu.

Karlovački vratar zadovoljan je svojim povratkom, iako priznaje da je mogao bolje reagirati pri prvom pogotku Zagrepčana:

– Jesam, kriv sam za prvi gol, ali gledamo li cijelu utakmicu, uzevši u obzir da nisam branio pet mjeseci, a dugo nisam ni trenirao, mislim da mogu biti zadovoljan.

Kao i ostali Karlovčani, ne žali previše zbog poraza:

– Dinamo je drugi svijet, nama su puno važniji idući susreti, protiv Međimurja i Sesveta. U njima moramo osvojiti šest bodova.

Komentara 2

MI
milton
19:03 23.11.2009.

Golmani i bubnjari, teška kategorija budalaša

RU
Rugovit
21:55 23.11.2009.

Miltone, ti si definitivno kralj budalaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije