Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BOKSAČ

Babić konačno dobio meč karijere, otkrio kada će se boriti za naslov svjetskog prvaka

Zagreb: Boksač Alen Babić sa zaručnicom Klarom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
01.02.2023.
u 07:54

Lukasz Rozanski ima 14 pobjeda, a u 13 je trijumfa stigao nokautom. Rozanski je posljednji meč imao u svibnju 2021. kada je u prvoj rundi nokautirao Artura Szpilku.

Hrvatski boksač Alen Babić (11-0) napokon je dobio meč karijere. Savage će se 18. ožujka u Poljskoj boriti za naslov WBC-ova prvaka bridger kategorije protiv domaćeg borca Lukasza Rozanskog (14-0).

Alen se za naslov želio boriti pred britanskom publikom, no dodaje kako je poljska promocija na dražbi nadmašila ponudu nadmašila je Matchroom Boxinga, piše Croring.

Meč će tako organizirati KO Promotions, a njihova ponuda od 425 tisuća dolara bila je najveća.

Lukasz Rozanski ima 14 pobjeda, a u 13 je trijumfa stigao nokautom. Rozanski je posljednji meč imao u svibnju 2021. kada je u prvoj rundi nokautirao Artura Szpilku.

Naš Babić je zadnji meč imao lani u svibnju kada je pobijedio Adama Balskog i osvojio WBC Silver pojas.

Alen se nedavno razišao sa svojim dugogodišnjim trenerom Leonardom Pijetrajem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije