Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Autističnog i siromašnog mladića su tukli i tjerali da viče 'Dinamo'. Uz njega je sada stala Torcida

Ivan Balija/epodravina
25.01.2024.
u 15:39

Kako je bio na meti maloljetnika samo zato što navija za Hajduk, Torcida se pokrenula i organizirala akciju da se pomogne koprivničkom mladiću i njegovoj majci koji jedva spajaju kraj s krajem.

Slučaj u kojem su maloljetnici maltretirali i jednog mladića iz Koprivnice s oblikom autizma, o čemu je prvi posao portal epodravina, iznjedrio je i sjajnu gestu navijača Hajduka, odnosno podružnice Torcide iz Šibenika. Kako je mladić bio na meti maloljetnika samo zato što navija za Hajduk, Torcida se pokrenula i organizirala akciju da se pomogne koprivničkom mladiću i njegovoj majci koji jedva spajaju kraj s krajem.

GALERIJA Hajdukova objava raspametila navijače: 'Ovo nije san'

1/6

U sklopu akcije Društva prijatelja Hajduka, mladić i njegova već su dobili drva za ogrjev, uskoro će na njihovu adresu stići i pokloni, a jedno od tih iznenađenja posebno će ga razveseliti. 

– Dobit ću dres od Marka Livaje s njegovim potpisom! To će mi biti najdraži dar u životu. Rekli su mi da ću dobiti i novi mobitel i da će pokrenuti još akcija za mene i moju mamu. Ipak, dres Livaje s potpisom je ono što mene najviše veseli i sad s nestrpljenjem iščekujem poštara – rekao je presretni dečko.

VEZANI ČLANCI:

Mladić i njegova majka žive od mizernih naknada koje dobivaju zbog njegove bolesti i socijalnog statusa, a velika želja majke je da konačno imaju kupaonicu. U kući je uređena prostorija koja bi trebala postati kupaonica, ali nemaju novca kako bi je uredili za normalan život. 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
17:57 25.01.2024.

Ako je bilo kako piše onda su i ovi koji su ga tjerali bili autisti ili imaju neki drugi teži psihički poremećaj. Trebalo bi i njima dati drva.... da ih pile i cijepaju.

SL
slavenZadravec
19:40 25.01.2024.

Kada urlaju na stadionu onda naši mediji govore o "prekrasnoj atmosferi", o tome kako su "ušutkali protivničke navijače" ili "kako su se svi naježili na navijačko pjevanje himne" ... To su ti isti navijači.

JA
Jadran666
07:42 26.01.2024.

Opet hrabri navijači u grupi na autističnog dječaka, a država to sve tolerira i potiče te im plaća kazne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije