Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko ide dalje?

Austrijski mediji: Sve je spremno za utakmicu godine!

Dinamo Austria (1)
Marko Lukunić/Pixsell
27.08.2013.
u 16:26

"Dinamo stiže s novim trenerom, ali Bjelica se pripremio za sve moguće situacije"

Austria je pobjedom 2:0 u Maksimiru digla cijelu zemlju na noge, u Austriji vlada euforija. Trener Nenad Bjelica pokušava svoje igrače držati podalje od svega, već danima daje odmjerene izjave, ne želi da njegovi igrači prerano 'polete', jer svjestan je da je njegov klub pred povijesnim uspjehom. Ipak, mediji su u transu.

"Utakmica godine za Austriju", naslov je članka u Kurieru koji piše: "Austria bi po prvi puta u povijesti mogla ući u Ligu prvaka, koja donosi i zaradu od 15 milijuna eura. Bečani su četiri puta pokušavali ući u Ligu prvaka, ali uvijek bi zapeli na posljednjoj stepenici. Osim toga, Austrija već osam godina nema predstavnika u Ligi prvaka".

U nastavku teksta piše se da je Bjelica spreman, da djeluje samouvjereno, ali i da je momčad spremna za podvig i ulazak u Ligu prvaka.

"Dinamo stiže s novim trenerom, ali Bjelica se pripremio za sve moguće situacije", piše austrijski Standard.

>>Kladionice na prolaz Austrije nude minimalan koeficijent

>>Rješenje za klupu: Mamići po treći put kreću po Ivajla Peteva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije