Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO JE SLAVIO

Austrijski mediji okrutni prema svojim igračima: Evo što kažu nakon debakla u Zagrebu

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
04.11.2021.
u 23:16

Iako su Bečani rano poveli preko Knasmullnera, morali su se na kraju pomiriti s porazom 3:1. Ispran je dojam igre iz prve utakmice i igrači našega kluba nadaju se trećem mjestu i Konferencijskoj ligi, već su okrutno realni

Dinamo je protiv Rapida slavio u Maksimiru s velikih 3:1 nakon što je u Beču šokantno izgubio s 2:1. Kako su prije dva tjedna likovali, tako večeras austrijski mediji plaču. Dinamova kvaliteta je prevagnula. 

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid
1/12

Rapid je slavio samo kratko kod Dinama, piše Die Presse i dodaje:

Iako su Bečani rano poveli preko Knasmüllnera, morali su se na kraju pomiriti s porazom 3:1. Ispran je dojam igre iz prve utakmice i igrači našega kluba nadaju se trećem mjestu i Konferencijskoj ligi, već su okrutno realni.

Čak 3:1 nakon 0:1! Rapid kući ide bez bodova, kratko je konstatirao Kronen Zeitung i dodaje: Rano vodstvo na kraju ništa nije značilo. Rapid je izgubio od Dinama.

Puno krvi i nijedan bod za Rapid, kaže Kurier. 

Dinamo se revanširao za zadnji poraz pred domaćom publikom. Rapid je tako upisao treći poraz u četvrtoj utakmici.

>> Rođendan Boysa:

Ključne riječi

Komentara 13

MO
modovisisajteMaraschino
09:40 05.11.2021.

sretni su da petarda nije pukla, a moglo je biti i više

MA
maxwell12
00:59 05.11.2021.

Balkanska te rodila

ST
stefj
10:13 05.11.2021.

Dinamo sad mora pobijediti Genk, što će biti vrlo, vrlo teško... Genk ima puno bolje igrače, a utakmica protiv Rapida dobivena je radi individualne kvalitete, ne radi tima. Bez obzira na pobjedu protiv Rapida, Dinamo je u utakmicu ušao loše, tokom cijele utakmice Dinamova obrana znala je ostati s 2-3 igrača protiv 5 Austrijanaca, često nije znala kud s loptom, itd. Da nije bilo Petkovića, koji je igrao i napadača i veznjaka u isto vrijeme, Teophila koji je sam uspio čuvati po dvojicu, ne bi bilo dobro... Odnosno, da Rapid ima malo bolje igrače, Dinamo bi glatko izgubio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije