Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacija

Austrija i Sjeverna Irska su 
baš suparnici po mjeri Žutog

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.01.2018.
u 16:15

Prosinečki je kao izbornik Azerbajdžana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji dva puta izgubio od Iraca

Da je sam mogao izvlačiti kuglice, Robert Prosinečki, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, vjerojatno ne bi izvukao bolje suparnike. Sjeverna Irska i Austrija stajat će na putu prije svega mogućnosti da BiH, bude li prva u toj skupini, u sljedećem ciklusu igra s najboljim reprezentacijama Europe.

Prosinečki je kao izbornik Azerbajdžana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji dva puta izgubio od Iraca iako su njegovi igrači u obje utakmice više posjedovali loptu, ali nisu ni približno tako dobri nogometaši da bi bili bolji od Sjevernih Iraca. Mislim da će im to biti lakši suparnici od Austrije, koja ima nešto kvalitetniju reprezentaciju, no nije smio napisati da je BiH bolja momčad od dva suparnika s kojima će se sastati.

- Uvijek su očekivanja velika, zanimljivost Lige nacija je fenomenalna, iz Europe igraju najbolje reprezentacije, bit će jako zanimljivo jer svi imaju podjednake šanse. Sve u svemu, fenomenalna ideja - izjavio je za sarajevsko “Oslobođenje” Prosinečki.

Komentara 5

KU
kupatilo
18:29 25.01.2018.

Pakšu.

EL
Elmar
17:46 25.01.2018.

BiH bi trebala pobijediti tu grupu gledajući na pojedince. Ali BiH duda motku protiv Kipra i Grčke pa će vrijeme pokazati što Žuti može.

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
16:50 25.01.2018.

Robert Prosinecki je naš hrvatski ponos i legenda sijajne Crvene Zvezde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije