Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Australci se boje sukoba Hrvata i Srba

Novak Đoković
PIXSELL
15.01.2012.
u 12:13

U ponedjeljak, a zapravo za nas u noći od nedjelje na ponedjeljak, u Melbourneu počinje prvi teniski Grand Slam sezone – Australian Open.

Australci ne znaju za recesiju, pa su ove godine mogli ponuditi rekordni nagradni fond od čak 26 milijuna australskih dolara. Pobjednik i pobjednica, u pojedinačnoj konkurenciji, zaradit će po 2,3 milijuna.

Novac im nije problem, ali sigurnost jest. Barem u prigodama kad se jedni protiv drugih nađu srpski i hrvatski sportaši. Ponukana lošim iskustvima iz 2007. (najprije sukobi na teniskom dvoboju između Čilića i Bozoljca, a potom i incidenti na SP-u u vaterpolu), policija u Melbourneu pripremila je posebne upute koje će dijeliti navijačima na ulazu u Melbourne Parku. Naravno, izgrednici od prethodnih godina bit će pod posebnim nadzorom.

Možda stoga nije slučajno da će troje naših predstavnika u ponedjeljak nastupiti na istom terenu – 18. Najprije će se Petra Martić sastati s kvalifikanticom Chang, pa Ivo Karlović s Melzerom, a potom Ivan Ljubičić s kvalifikantom Lackom. Ivan Dodig će se s Portugalcem Gilom sučeliti vjerojatno u utorak.

Ključne riječi

Komentara 5

JA
JackRussell
12:32 15.01.2012.

Tko se normalan ne bi bojao sukoba dva primitivna naroda.

BO
boston
12:28 15.01.2012.

Svako pametan se boji sukoba Hrvata i Srba !

OB
-obrisani-
14:20 15.01.2012.

Tko se to jos plasi zrba,a? U blizini moje kuce raste suma vrbova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije