Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP ŠANGAJ

Karlović napokon pobijedio Chardyja, a sad ga čeka Nadal

Ivo Karlović
Reuters/PIXSELL
12.10.2015.
u 09:28

Slavio je naš tenisač sa 6:4, 7:6 (6) nakon sat i 23 minute igre

Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Šangaju nakon pobjede protiv Francuza Jeremyja Chardyja sa 6:4, 7:6 (6) nakon sat i 23 minute igre.

Ujedno je to i prva pobjeda našeg tenisača u trećem međusobnom dvoboju protiv Francuza, a stigla je poprilično rutinirano. Nije gubio servis, oduzeo je protivniku jedan i probio se u drugo kolo, gdje ga čeka Rafael Nadal.

Već po samim protivnicima se vidi da "divu sa Šalate" nije ždrijeb nimalo lak, odmah se krenulo žestoko. No to je tako jer nije nositelj, ali to može biti i prednost jer Nadal jest (8.) pa u prvom kolu nije morao igrati.

Pridružio se ovom pobjedom Karlović našem Borni Ćoriću, a u 14 sati će prolaz u drugo kolo tražiti i Marin Čilić protiv domaćeg tenisača Wu Dija (14.00).

>> Ćorić u žestokom dvoboju uzvratio Dolgopolovu za Monte Carlo

Komentara 2

PE
peugeot
00:01 13.10.2015.

Sve dok je "dr Ivi" trener Novosadjanin Petar Popovic, za Ivu nema zime...

IV
ivanjoksimovic
10:03 12.10.2015.

Bravo Ivo. Odlican si. Verujem da cemo te jos 2 godine pratiti na touru. Nadal polako vraca formu, ali ritern mu i dalje prilicno skripi. Novak je imao dosta aseva i servis winnera protiv njega koji nije izraziti server. To bi mogla da bude dobra sansa za Karlovica. Samo da zadrzi svoj servis, sto vise skracuje poene i ne ulazi u duze razmene, jer u suprotnom Nadal mu smanjuje sanse. Cilic bi trebalo lako protiv Wua. Coric je samo naduvani balon koji lako puca. Daleko je to od potencijalnog sampiona. Ako u narednih godinu dana ne sredi svoju igru i stav prema tenisu, nikad nece uci ni u top 10, a kamoli uraditi nesto vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije