Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP NEWPORT

Ivo Karlović nastavlja s odličnim igrama, prošao je u četvrtfinale!

Ivo Karlović - Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
16.07.2015.
u 08:54

Bilo je 6:4, 7:6 (4) za 82 minute igre

Ivo Karlović "osvetio" je Antu Pavića i pobijedio Tunižanina Malika Jazirija u drugom kolu ATP turnira u američkom Newportu 6:4, 7:6 (4) za 82 minute igre.

Bio je to za "diva sa Šalate" mnogo jednostavniji meč nego onaj protiv Ukrajinca Ilje Marčenka u prvom kolu. Konstantno je napadao protivnika, u prvom setu imao je tri prilike za break, a do njega je došao u četvrtom pokušaju kod 4:4 i slavio 6:4 u prvom setu.

U drugom su stvari bile nešto teže, ali uspio se naš tenisač svemu othrvati. Naime, Tunižanin je imao tri break prilike i srećom da nije niti jednu iskoristio.

U 13. igri nije imao šanse, došao je do četiri poena i završio nastup na Rhode Islandu, a u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz dvoboja Amerikanca Querreyja i Nijemca Browna.

>> Ivo Karlović bez odmora, prošao je prvo kolo Newporta

Komentara 1

PE
peugeot
21:19 16.07.2015.

Kad cemo najzad vidjeti zajedno na fotografiji Karlovica i njegovog trenera Petra Popovica iz Novog Sada koji je "cudo od trenera" i zahvaljujuci kojem se vinuo u tenisko nebo u 36-toj godini zivota (najstariji igrac na ATP). Hvala unaprijed na njihovoj fotografiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije