Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas s Realom

Atletico uz Raketu kupuje i Luisa Suareza, Witsela...

Real Madrid, Atletico Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Autori: Ante Buškulić, Miho Dobrašin
02.03.2014.
u 10:00

Atleticov veznjak Arda Turan tvrdi da je njegova momčad hrabrija od Realove. Što god to značilo, nakon poraza 3:0 od Osasune prošli vikend...

Cristiano Ronaldo nakon tri i Luka Modrić nakon jedne utakmice suspenzije vraćaju se u sastav i to je najvažnije Carlu Ancelottiju uoči današnjeg derbija španjolskoga prvenstva protiv Atletica (17, Sportklub 1). Iako je i bez njih išlo kao podmazano! Real je od poraza od Barcelone u studenom nanizao 27 utakmica bez poraza, od čega 23 pobjede. Od pet bodova zaostatka u ligi došao je do tri boda prednosti. A prošli je mjesec u kupu demolirao taj isti Atletico s 5:0 u dvije utakmice.

- Samopouzdanje nam je poraslo do neba uoči derbija - govori Ancelotti, koji je pronašao idealnu igru formacijom 4-3-3, nakon što je sezonu počeo s 4-2-3-1, pa mijenjao na 4-4-2. Žrtva promjene sustava je Isco, dok je Modrić učvrstio mjesto u momčadi. Osim razigravanja momčadi i držanja ritma igre, prednost su mu 2,4 dobivena duela po utakmici (Isco 1,1) i 1,6 presječenih lopta (Isco 0,6). Tako će u veznom redu opet biti Luka, Xabi Alonso i Di Maria. Naprijed, dakako, BBC: Bale, Benzema i Cristiano. Atleticov veznjak Arda Turan tvrdi da je njegova momčad hrabrija od Realove. Što god to značilo, nakon poraza 3:0 od Osasune prošli vikend...

I dok se momčad priprema za derbi, Atléticovi čelnici pripremaju jedan od najambicioznijih projekata u povijesti, s Ivanom Rakitićem u središtu. U Pozuelu, luksuznom predgrađu 10 kilometara zapadno od Madrida, susrelo se vodstvo kluba s ulagačima iz Azerbajdžana, glavnog sponzora kluba. Kada su se digli od stola zaboravili su dokument u kojem su bila napisana imena igrača, podaci, klauzule pod kojima mogu biti prodani i tržišne cijene!? Na listi želja su: Rakitić (Sevilla), Luis Suárez (Liverpool), Alberto Moreno (Sevilla), Witsel (Zenit), Gonalons (Lyon), Valbuena (Marseille), Correa (San Lorenzo). Predstavnici Atlética zatražili su od Azerbajdžanaca dodatni novac kako bi na ljeto doveli te igrače. Informaciju je objavio španjolski radio Cadena SER.

>> Simeone: Real je favorit i na našem terenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije