Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modriću 90 minuta

Atletico u madridskom derbiju srušio Realove snove o naslovu

Real Madrid - Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.02.2016.
u 18:11

Teško je vjerovati da će se dogoditi čudesan preokret te da bi Madriđani mogli preskočiti Barcelonu.

Atletico Madrid slavio je u gostima u gradskom derbiju protiv Reala sa 1:0 te učvrstio drugo mjesto u Primeri. Iako je do kraja ostalo još 12 rundi čini se kako je Real porazom u derbiju 26. kola potpisao kapitulaciju što se tiče naslova prvaka. Teško je vjerovati da će se dogoditi čudesan preokret te da bi Madriđani mogli preskočiti Barcelonu. Ovo je ujedno prvi poraz kraljevske momčadi otkako je vodi Zinedine Zidane.

Ogled na Santiago Bernabeuu ponudio je prilično razočaravajućih prvih 45 minuta. Igralo se čvrsto, a najzanimljivije se dogodilo pred kraj poluvremena kad su dvaput zaprijetili gosti preko Griezmanna i Kokea.

Trener Reala, Zidane, stoga je na poluvremenu u svlačionici ostavio Karima Benzemu, a priliku je dao talentiranom Borji Mayoralu. No, već u 51. minuti Antoine Griezmann sa 12 metara pogodio je Navasovu mrežu nakon povratne lopte Luis Felipea.

 

Pokušao je Real potom poravnati rezultat, Cristiano Ronaldo je u dva navrata pucao glavom, ali nije uspio savladati Oblaka. Griezmann je mogao povećati vodstvo u 67. minuti, a Luka Modrić loše je pucao u 78. minuti.

Kad je Danilo u 87. minuti upropasio odličnu priliku domaći navijači počeli su napuštati Santiago Bernabeu.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta u četvrtom ovosezonskom porazu Reala dok Mateo Kovačić nije ulazio u igru.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

>>Bilić pobijedio i svog prethodnika te preskočio Manchester United!

Komentara 10

RI
rikavac
20:40 27.02.2016.

Real nece bit prvak niti ce ista osvajat dok god Ronalda igra. Kad se rijese Ronalda onda ce real postat ekipa i osvajat, jer dok god Ronaldo tjera svoje rekorde a ne igra za ekipu Real nece osvajat nista. Zapamtite to. Ne spori niko da je jedan od najbolji igraca na svijetu nekom naj bolji igrac danasnjice nekom u povijesti al kao ekipni igrac je ravan nuli. Kad neko drugi da gol ne veseli se sa ekipom,sve lopte moraju njemu ici i kad je u prilici za go i kad nije. Njemu se mora udovoljavat u svemu ,cak su mu krili cijenu da je Bale skuplje placen od njega.Nije Real Ronaldo,Real je cijela ekipa,i dok god Ronaldo tezi da bude naj bolji od Reala nema nista.

Avatar toxic alien
toxic alien
18:38 27.02.2016.

Kako je Lukica odigrao? Je li opet pravio protivnicke igrace "blesanima"?

BA
balance
18:59 27.02.2016.

Real je toliko očajan da jedino što mogu još je da prođu Romu u CL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije