Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometno na Calderonu

Atletico oteo Celti kapetana, Simeone preuzima Manchester Utd.?

Diego Simeone
REUTERS/Juan Medina
01.01.2016.
u 15:52

- Možda je na kladionicama favorit Mourinho, ali među igračima se priča samo o Simeoneu - otkrio je neimenovani igrač kluba s Old Trafforda.

Atletico Madrid krenuo je u akciju već prvog dana prijelaznog roka. Iz Celte, koja je ugodno iznenađenje u španjolskom prvenstvu, doveo je argentinskog veznjaka Augusta Fernandeza (29).

S reprezentativcem Argentine potpisan je ugovor na tri i pol godine. On je za Celtu nastupao od 2012. godine, a u 121 utakmici u Primeri postigao je 10 golova.

A londonski The Sun objavio je vijet kako je trener Atletica, Diego Simeone, mogući nasljednik Nizozemca Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda.

- Možda je na kladionicama favorit Mourinho, ali među igračima se priča samo o Simeoneu - otkrio je neimenovani igrač kluba s Old Trafforda.

Navodno je i Simeone željan novih izazova jer Atletico vodi od 2011. te mu je Premiership najveća želja.

>>Slaven Bilić uoči okršaja s Liverpoolom saznao sjajnu vijest

Komentara 1

UM
umnjak
19:29 01.01.2016.

Simeone mi je simpa, nadam se da nece u taj ogavni ManU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije