Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRALI BROZOVIĆ I STRINIĆ

Mandžukić se nije proslavio za Atletico, Kovačić nije dobio priliku za Inter

Valencia
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
08.03.2015.
u 23:05

Atletico Madrid i Valencia su igrali 1:1, a Napoli i Inter Milan 2:2

Nogometne poslastice ovog vikenda odigrane su u nedjelju navečer i u Italiji smo gledali Napoli protiv Intera, a u Španjolskoj Atletico Madrid protiv Valencije. Oba susreta završila su remijem.

No pobjedu su mogle odnijeti domaće momčadi, samo da je bilo više koncentracije pred kraj. Naime, Napoli je vodio čak 2:0 (Hamsik 51', Higuain 63') i činilo se da nema povratka za Inter, ali nesmotrenost je učinila svoje. U 72. smanjuje Palacio, potom Henrique dobiva u 86. drugi žuti nakon prekršaja za jedanaesterac i 'panenkom' ga je realizirao u 87. Icardi.

Vrijedan je to bod za Inter, više zbog samopouzdanja. Treba spomenuti da je Strinić igrao svih 90 minuta za domaću momčad, Brozović je zamijenjen u 65. i Kovačić nije igrao niti sekunde.

Mario Mandžukić igrao je za Atletico od 61. minute, ali nije uspio pomoći svojoj momčadi da stigne do tri boda. Završilo je 1:1, ali Atletico je imao 1:0 od 33. minute (Koke) i bio bolja momčad. No kad nisu htjeli riješiti sve, osvetilo im se pa je u 78. izjednačio Mustafi.

Bio je to grub susret, obilježilo ga je čak 13 žutih kartona, od kojih je Fuego dobio dva (88. i 90. minuta), ali nije pomoglo Atleticu. Među "grubijanima" bio je Mandžo pa će morati propustiti susret sljedećeg kola protiv Almerije.

>> Simeone na maestralan način prekinuo glasine o prodaji Mandžukića

Komentara 1

HR
hr76
07:12 09.03.2015.

Utakmice koje započne Mandžo, Atletico dobija. Torres je taj koji treba ulazit od 60. minute, Simeone ga bezveze forsira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije