Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEREDI

Atalanta i Catania bez pogodaka, ali s uhićenima

Nogomet
24.09.2009.
u 10:03

Utakmica petog kola talijanskoga nogometnog prvenstva između Atalante i Catanije potvrdila je neraspoloženost strijelaca obiju momčadi, ali ne i huligana koji navijaju za te klubove.

Do prvoga boda, nakon remija bez pogodaka (0-0) došla je Atalantina momčad ove sezone, pa se debi Antonija Conte na klupi (zamijenio Angela Greguccija) može donekle smatrati uspješnim. Pozitivnim se, pak, nikako ne mogu ocijeniti događanja koja su prethodila utakmici, a u kojima je uhićeno nekoliko navijača.

Naime, trojica Atalantinih navijača koja su započela tučnjavu pred stadionom, a tereti ih se i za napad na vozača autobusa koji je vozio Catanijine navijače, uhićena su, a njima su se u policijskom postaji pridružila i dva “drukera” suparničke momčadi u čijoj će optužnici stajati da su sudjelovala u tučnjavi.

Tučnjavu je pokušao spriječiti policajac koji je zadobio ozljede glave te je dobio tjedan dana bolovanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije