Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA ŽDRIJEBA

AS: Ovo je posljednji veliki turnir Luke Modrića. Njegovu Hrvatsku nitko ne želi zbog skupine smrti

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Igor Kralj/PIXSELL
02.12.2023.
u 10:10

Vatreni su smješteni u treći šešir što se tiče ždrijeba i vjerojatno nas nitko ne želi izvući na plesu kuglica u Hamburgu

Danas se u njemačkom gradu Hamburgu održava ždrijeb za Europsko prvenstvo 2024. godine. počinje od 18 sati i Hrvatska je smještena u treću jakosnu skupinu s Nizozemskom, Škotskom, Slovenijom, Slovačkom i Češkom. Trećeplasirana reprezentacije iz Katara želi osvojiti prvu europsku medalju i svi nas žele izbjeći.

GALERIJA Vatreni čekaju ždrijeb za Europsko prvenstvo 2024.

 
KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
1/14

Španjolski AS napravio je najavu europske smotre koja se održava od 14. lipnja do 14. srpnja i navodi kako bi vatreni mogli biti smješteni u skupini sa Španjolskom koja se nalazi u prvom potu. 

- Puno je moćnih reprezentacija koje bi najbolje bilo izbjeći. Postoji mogućnost formiranja skupine smrti i taj je rizik velik. Veći no ikad. Aktualni prvak Italija, Modrićeva Hrvatska, Koemanova Nizozemska, Mađarska, Turska ili Švicarska, sve su to opasnosti na koje nitko ne želi naletjeti - navodi AS pa spominje Hrvatsku i Modrića. 

VEZANI ČLANCI:

- Zbog njih skupina može biti ili prihvatljiva ili neprobavljiva. Hrvatska je morala čekati do zadnjeg dana da bi osigurala Euro. Nitko ne želi Hrvatsku, ona uvijek briljira kad je to potrebno. Treća momčad s prošlog Svjetskog prvenstva je reprezentacija koju svi žele izbjeći - smatraju Španjolci. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije