Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Arturo Vidal završio na klupi jer se potukao u kafiću!

arturo vidal
DPA/PIXSELL
06.10.2014.
u 13:45

Vidalu ovo nije prvi 'pijani' eksces. Naime, 2011. godine izbačen je iz reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica protiv Urugvaja i Paragvaja jer su on i četvorica suigrača zakasnili čak 45 minuta na jutarnji trening.

Arturo Vidal u derbiju šestog kola Serie A protiv Rome iznenađujuće je priliku za igru čekao s klupe i dobio je tek u posljednjih deset minuta igre kada je zamijenio Pirla. Svima je to bilo čudno, a ubrzo se doznalo da je u pitanju incident.

Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport navodi da je Čileanac bio sudionik tučnjave u jednom kafiću u Torinu. Trener Allegri je pak nakon utakmice seljenje Vidala na klupu objasnio taktičkim razlozima, međutim čini se da je u pitanju puno veći problem. A hoće li klub kazniti Vidala tek treba vidjeti.

Inače, Vidalu ovo nije prvi 'pijani' eksces. Naime, 2011. godine izbačen je iz reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica protiv Urugvaja i Paragvaja jer su on i četvorica suigrača zakasnili čak 45 minuta na jutarnji trening nakon što su večer prije slavili krštenje sina jednog od igrača.

>> Pijani Vidal i još četvorica "veselih" izbačeni iz čileanske reprezentacije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije