Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
München

Arturo Vidal bi zbog tučnjave mogao završiti u zatvoru

Arturo Vidal, Real - Bayern
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.05.2018.
u 15:42

Napad se dogodio 16. rujna 2017. nakon što je Vidal na Oktoberfestu u Münchenu slavio Bayernovu pobjedu protiv Mainza

Zvijezda Bayerna Arturo Vidal bi mogao dobiti deset godina zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda prilikom tučnjave u noćnom klubu! U münchenskom Uredu državnog tužiteljstva podignuta je optužnica protiv Vidala (31) i njegovog mlađeg brata Sandrina, piše Goal.

Čileanac bi zbog incidenta koji se dogodio lani u rujnu mogao dobiti kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci do deset godina.

Arturo Vidal, Real - Bayern
1/6

 
- Optužen je za udaranje dvoje ljudi, zajedno s još jednim pomagačem - rekao je glasnogovornik ureda državnog tužitelja Florian Weinzierl i dodao: 

- Tužiteljstvo je promijenilo optužbu po kojoj su nanesene tjelesne ozljede. Optužnica se vodi za djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Napad se dogodio 16. rujna 2017. nakon što je Vidal na Oktoberfestu u Münchenu slavio Bayernovu pobjedu protiv Mainza (4:0).
 
Tulum je nastavljen u obližnjem noćnom klubu. Svjedok incidenta tvrdi da su Vidal, Sandrino i njihovi prijatelji bili pod jakim utjecajem alkohola te su brzo postali agresivni.


 
Veznjak je navodno bacio nekoliko čaša u pod, penjao se po stolovima te se bacao po gostima kluba. 
 
On i njegovo društvo postali su agresivniji kad su uočili osiguranje koje ih je došlo smiriti. Došlo je do tučnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđena nakon što je bocom votke pogođena u glavu.
 
To nije prvi incident Artura Vidala koji je 2014. sudjelovao u tučnjavi u noćnom klubu u Torinu, a njegov brat je također otprije poznat po incidentima. Sandrino je 2016. završio u zatvoru nakon tučnjave u noćnom klubu.
 
Bivši izbornik Čilea Jorge Sampaoli ranije je za Vidala izjavio da voli popiti te da se ne zna kontrolirati. Ostaje za vidjeti kako će Vidal proći na njemačkom sudu. Datum početka suđenja još nije određen.
Arturo Vidal, Real - Bayern
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
15:51 25.05.2018.

Toga psihopata bi stvarno trebalo strpati u zatvor .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije