Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK PORAZ

Milevskij razbio vrata svlačionice, Sušić vrijeđao novinare: 'Teško mi je pao ovaj poraz'

Artem Milevskij
Foto: Tino Juric/PIXSELL
05.04.2015.
u 08:24

- Ispričavam se svima zbog moje nepromišljene reakcije nakon utakmice. Reagirao sam vruće glave - rekao je Sušić

Split je na Poljudu pobijedio Hajduk 2:1, a trener gostiju Zoran Vulić objasnio je to na vrlo jednostavan način ustvrdivši da su njegovi igrači ta tri boda željeli više. Ima u tome istine i trener Hajduka Stanko Poklepović mora se zabrinuti, posebno jer je najviše htijenja bilo kod Artema Milevskog. Ukrajinca je teško pogodio poraz, razbio je staklo na vratima svlačionice.

- Nisam trebao onako reagirati. Teško mi je pao ovaj poraz, iznervirao me. Žao mi je zbog toga. Ispričavam se svima - rekao je strijelac jedinog pogotka za Hajduk, a potom se ispričao još jedan "stranac" na Poljudu, Tino Sven Sušić:

- Ispričavam se svima zbog moje nepromišljene reakcije nakon utakmice. Reagirao sam vruće glave, iznerviran zbog poraza. Bio sam ljutit na sebe i na sve oko sebe i zato sam onako reagirao. Još jednom se ispričavam novinarima kojima sam uputio ružne riječi, svojim suigračima i ljudima u klubu jer ničim ne mogu opravdati takvo ponašanje.

U srijedu (8. travnja) ove momčadi igraju i u Kupu, a na Stanku Poklepoviću je da ih "ohladi" ili neće dobro sve skupa završiti, posebno jer je ulazak u finale nada za Europu, ali i prilika da se stigne do trofeja možda i preko Dinama, ako dobiju aktualne osvajače Rijeku.

>> Split nakon preokreta slavio na Poljudu, Hajduk upisao drugi poraz zaredom

Komentara 8

A4
alfa 4c
09:33 05.04.2015.

Ma nije to ništa dečki,kaj sad.Jedan poraz simo tamo...Nego,taj Zdravko,taj karcinom našeg nogometa...On je dogovorio taj jedanaesterac.I opet vama napravio ono što i sam kaže"mučki s leđa,dok te ja ne vidim"...Treba mijenjati zakon o sportu! :-) :-)

SO
sonce
10:55 05.04.2015.

Za to razbijanje dobit će hajdućko srce.

ZD
zdepar
12:46 05.04.2015.

čuo sam novi torcidin svakonedeljni slogan "svježe iz mreže "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije