Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Badelju 82 minute

Arsenal šokirao Manchester City na Etihadu, Čop debitirao za Cagliari u Serie A

Manchester City - Arsenal
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.01.2015.
u 19:30

Badeljova Fiorentina slavila je kod Chieva 2:1 i to pogotkom Babacara u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Arsenal je šokirao Manchester City na Etihadu u derbiju 22. kola engleskog prvenstva. Topnici su slavili 2:0 i približili se na korak do mjesta koje vodi u Ligu prvaka, ali napravili su i veliku uslugu vodećem Chelseaju koji je ostao na pet bodova prednosti ispred prvih pratitelja - Građana.

Zanimljivo, bio je ovo tek četvrti poraz Cityja na Etihadu u posljednjih godinu dana.

Londonska momčad povela je u 23. minuti s bijele točke. Santi Cazorla realizirao je jedanaesterac kojeg je skrivio Vincent Kompany prekršajem na Ignacijom Monrealom nakon kombinacije s Cazorlom.

U uzbudljivom drugom poluvremenu ponovno je Arsenal uspio zatresti mrežu. Olivier Giroud u 67. minuti pogodio je glavom. Raspoloženi Cazorla sudjelovao je i u akciji za ovaj pogodak izvevši slobodan udarac kojeg je odlično ispratio francuski napadač.

 

West Ham je bio uvjerljiv protiv Hull Cityja (3:0) za kojeg nije nastupio ozlijeđeni Nikica Jelavić.

Danas su na rasporedu bili i susreti 19. kola talijanskog prvenstva.

Duje Čop debitirao je za Cagliari u Serie A i to na gostovanju kod Udinesea. Donedavni napadač Dinama u igru je ušao u 78. minuti pri vodstvu domaćina 2:1. Cagliari je do boda stigao u sudačkoj nadoknadi s bijele točke (2:2).

Šime Vrsaljko nije konkurirao za sastav Sassuola u golijadi u Genovi (3:3) dok je Milan Badelj igrao do 82. minute za Fiorentinu koja je slavila kod Chieva 2:1 i to pogotkom Babacara u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

>>Sjajni Perišić s tri pogotka donio pobjedu Wolfsburgu

>>Evo kako je Mandžukić zabio u pobjedi Atletica!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije