Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Arsenal prvenstvo otvorio pobjedom: Doprvaci se nadaju nastaviti niz započet u Superkupu

Premier League - Arsenal v Nottingham Forest
Foto: David Klein/REUTERS
1/3
12.08.2023.
u 17:10

Arsenalov najsnažniji rival, Manchester City je sigurnom 3-0 pobjedom na gostovanju kod Burnleyja krenuo u obranu naslova prvaka, a u slavlju protiv povratnika u društvo najboljih sudjelovala su i oba hrvatska reprezentativca Mateo Kovačić i Joško Gvardiol

Aktualni engleski nogometni doprvaci, nogometaši Arsenala u susretu su 1. kola nove sezone Premier lige na svom terenu svladali Nottingham Forest sa 2-1 (2-0).

Arsenal je dominirao gotovo čitavim tijekom susreta te je poveo sa 2-0 golovima Nketiaha (26) i Sake (32) sredinom prvog poluvremena. No, gosti su iz jednog od rijetkih protunapada uspjeli poentirati preko Awoniyija (82) te unijeti neizvjesnost u samu završnicu. Ipak, "topnici" su uspjeli zadržati minimalnu prednost o samog kraja.

GALERIJA Hajduk i PAOK bez pogodaka na Poljudu

Premier League - Arsenal v Nottingham Forest
1/36

Nova sezona u najjačoj nogometnoj ligi na svijetu počela je u petak kada su igrači Manchester Cityja sigurnom 3-0 (2-0) pobjedom na gostovanju kod Burnleyja krenuli u obranu naslova prvaka, a u slavlju protiv povratnika u društvo najboljih sudjelovala su i oba hrvatska reprezentativca Mateo Kovačić i Joško Gvardiol. City je ka pobjedi s dva gola u prvom poluvremenu usmjerio Haaland (4, 46), a pobjedu konačni rezultat postavio je Rodri (75). Kovačić, koji je u City stigao ovoga ljeta iz Chelseaja, u igru je ušao u 23. minuti, dok je Gvardiol svoj debi u Premier ligi upisao ušavši u 79. minuti.

VEZANI ČLANCI:

U subotu će još igrati Bournemouth - West Ham United, Brighton and Hove Albion - Luton Town, Everton - Fulham, Sheffield United - Crystal Palace i Newcastle United - Aston Villa, u nedjelju će na travnjak Brentford - Tottenham Hotspur i Chelsea - Liverpool, dok će 1. kolo u ponedjeljak zaključiti Manchester United - Wolverhampton Wanderers.

VIDEO Guardiola otkrio kako se snašao Joško Gvardiola u Manchester Cityju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije