Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirror:

Arsenal prati Marcela Brozovića iako bi on radije u Chelsea

marcelo brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.09.2014.
u 10:45

Hrvatski reprezentativac nedavno je u jednoj emisiji samouvjereno izjavio kako bi nakon Dinama karijeru volio nastaviti u Londonu.

Ako je za vjerovati onome što Neil Moxley piše u kolumni za Mirror onda Arsenal prati Dinamova veznjaka Marcela Brozovića.

Autor je naveo kako su dva izaslanika Topnika pratili hrvatskog reprezentativca na derbiju s Hajdukom u Splitu, a pregovori bi nastavak trebali dobiti ovih dana kada će Dinamo gostovati na Otoku, točnije kod Celtica u Europskoj ligi.

Posljednji Dinamovac kojeg je Arsene Wenger doveo bio je Eduardo da Silva.

A i Brozović je nedavno u jednoj emisiji samouvjereno izjavio kako bi nakon Dinama karijeru volio nastaviti u Londonu, no njegov odabir nije bio Arsenal već veliki rival Chelsea!

>>'Brozović je bio na pragu Milana i Intera, ali Dinamo nisu zadovoljile ponude'

>>Lončarević: Brozović je već sad nositelj Dinamove igre

Komentara 4

DU
Deleted user
10:56 28.09.2014.

I ovaj Brozović ništa ne valja kao i svi bivši Dinamovi igrači koji su sada u top europskim klubovima. I s takvim igračima Dinamo na krađu dobiva prvenstva. Probudite se jer tek onda će vam vaši klubići možda krenuti uzlaznom putanjom. Ostavite Dinama šampona na miru.

DE
derin
13:51 28.09.2014.

Navodno real misli prodati modrića i khediru, da bi skupili lovu za brozovića.

KI
kiki77
13:06 28.09.2014.

Ovaj Brozović ni loptu ne zna voditi,a ko fol je zainteresiran Arsenal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije