Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Armada se potukla s policijom nakon utakmice protiv Bednje

Armada
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
23.09.2015.
u 19:09

Navijači Rijeke utrčali su na teren i došlo je do obračuna s redarima, a poslije i s policijom.

Rijeka je u šesnaestini finala Hrvatskog kupa pobijedila Bednju sa 10:0 i tako se sjajnom predstavom plasirala u daljnju fazu natjecanja. No, nakon susreta uslijedile su ružne scene, Armada se sukobila s policijom.

Naime, navijači Rijeke utrčali su na teren i došlo je do obračuna s redarima, a poslije i s policijom. Sve je trajalo samo nekoliko minuta, a još uvijek nemamo informacije o ozlijeđenima i uhićenima.

>>Hajduk Slogi zabio sedam komada, Rijeka Bednji čak deset!

Komentara 12

FR
fred70
19:26 23.09.2015.

U autobus sa njima i zajedno sa izbjeglicama ih poslati van iz zemlje, ali njih najbolje negdje gdje im neće biti ljepo. Šteta sto neće nitko u smjeru Sibira....

AO
ante.oreskovic75
21:30 23.09.2015.

Bu da le !!!!!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:15 23.09.2015.

Za one koji ne znaju... nakon raspada bivše države navijači zvezde, partizana i inih klubova SFRJ nisu imali izbora kao zamjenski klub već su se s obzirom na Rijeku kao mješoviti grad mahom infiltrirali u armadu te pod krinkom isoimenog kluba rade incidente a najviše uoči derbija protiv dinama i hajduka, znači to su serbi navijači Rijeke kao zamjenskog kluba i uglavnom iskaljuju žal za omiljenim im klubovima. Pravi domaći navijači jednostavno nisu takvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije