Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upitan put u Rio

Argentina ostala bez izbornika, a možda neće nastupiti niti na Olimpijskim igrama

Argentina's coach Gerardo Martino gestures during a friendly soccer match against Germany in Duesseldorf September 3, 2014.    REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY  - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
05.07.2016.
u 21:28

Mi 12 mjeseci nismo razgovarali s ljudima iz saveza. Nejasno nam je da 30 dana prije početka igara mi ne znamo tko će igrati u Riju - kaže Werthein

Olimpijske igre bez nogometne reprezentacije Argentine? Da, lako moguće ako je vjerovati predsjedniku Argentinskog olimpijskog komiteta Gerardu Wertheinu.

"Rekao bih da je 50 posto mogućnost da nastupimo u Riju"; reko je Werthein koji za to krivi nogometni savez, ali i pasivnost izbornika Gerarda Martina, prenosi Goal.

"Mi 12 mjeseci nismo razgovarali s ljudima iz saveza. Nejasno nam je da 30 dana prije početka igara mi ne znamo tko će igrati u Riju. Za to je odgovoran pasivan Martino."

Werthein je najavio da će oni dati sve od sebe kako bi ipak gauči zaigrali u Riju.

A zanimljivo nekoliko sati nakon tog istupa Wertheina, Martino je dao ostavku na mjesto izbornika.

>>Kranjčar nije puno toga promijenio, a nadam se da će Messi ipak igrati za Argentinu

>>Predsjednik Argentine i miss Bum Bum preklinju Messija da promijeni odluku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije