Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Arapski investitori spašavaju München 1860?

münchen 1860
APF/Pixsell
31.03.2011.
u 12:58

Njemački drugoligaš München 1860 nalazi se na rubu bankrota, no agoniji se, čini se, uskoro bliži kraj

Arapski investitori pripremaju ponudu za nekad slavni klub, a u znak dobre volje i ozbiljnosti svojih namjera, planiraju odmah ubrizgati 10-12 milijuna eura svježeg kapitala u zechzigere.

Da bi izbjegao bankrot, klub mora dužnicima isplatiti osam milijuna eura.

Dogodi li se preuzimanje Münchena 1860, bit će to prvi njemački klub u kojemu vlasnički udio imaju Arapi.

Komentara 2

KA
katasteko
08:10 01.04.2011.

Časni ljudi preuzimaju častan i ponosan klub,jer Sechzig je ponos najljepšeg grada na svijetu. Svaki stanovnik Münchena je zaljubljen u svoj grad,jer to taj grad zaslužuje. Tko jednom osjeti ljubav tog grada taj tamo rado navraća..

VA
Vatrenko
08:58 01.04.2011.

Njemacka liga je naj zdravija liga na svijetu sto se tice financija. Nebi bilo bas napredno kad bi arapi umjetno napuhali klub koji je u biti pri zadnjim trzajima. svaka cast Muenchenu ali kad dodjes na zadnju stranicu knjige onda je zatvori...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije