Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boćanje

Anzur postao dopredsjednik FIB-a!

Boćanje
VL
02.10.2009.
u 16:10

Pazinjanin Aleksandar Anzur, dosadašnji glavni tajnik FIB-a, jučer je postao dopredsjednik Svjetske boćarske federacije, zajedno s Talijanom Bondasom. Novi predsjednik FIB-a je Christian Lacoste.

Osim biranja čelnih ljudi svjetske federacije, izglasano je da će Rijeka 2010. biti domaćin svjetskog prvenstva do 18 i 23 godine, Crna Gora europskog seniorskog, te da će Zagreb 2013. biti domaćin svjetskog seniorskog prvenstva. Borba za Zagreb bila je neizvjesna, omjerom 15:10 Zagreb je odnio pobjedu ispred Gapa. – Zadovoljni smo dobivenim domaćinstvom, i rezultatima hrvatskih mladih boćara na svjetskoj smotri u Nici. Vjerujem da će i seniori nastaviti niz osvajanjem medalja. Rijeka će prirediti prvenstvo koje će se dugo pamtiti, a za Zagreb 2013. organizirat ćemo autobuse kako bi mogli ići i gledati hrvatske reprezentativce – rekao je pročelnik za riječki sport Veljko Karabaić. Hrvatski reprezentativci su u igri za medalje u svih šest disciplina. Danas i sutra znat će se koliko medalja i kojeg sjaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije