Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravaši

Anto Đapić: Krešimir Bubalo devastirao je osječki sport

anto đapić
Arhiva VL
29.08.2010.
u 09:50

Svaki put kad ulica, stadion, bilo tko pošalje poruke koje ne odgovaraju osječkom gradonačelniku Krešimiru Bubalu, on okrivi HSP.

– Kada nekolicina pripadnika navijačke skupine traži ostavku predsjednika kluba i on se nakon toga povuče, to govori o njegovu kukavičluku. Kohorta je u rukama HDSSB-a. Bubalo je devastirao osječki sport – rekao je Anto Đapić, dodajući da je "cijeli grad doveden u poziciju druge lige".

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
09:56 29.08.2010.

pa osijek i jest druga liga. očima okrenut zagrebu, pa ne vidi što mu iza leđa rade. samo, štakori pojeli i leđa! zanimljivo da su se svi počeli inatiti zagrebu... koji ih održava na životu. agrokor npr..

OD
odisej
16:43 29.08.2010.

DEVASTIRAO osjecki sport. ????Kako izgleda devastirani sport? U kome se rijecniku moze pronaci rijec \'devastiran\". ?Moze li obican covjek ,koji cita VL razumjeti sta je u njemu napisano i imali VL obavezu da se sluzi jezikom koji ucimo u skolamaolama , a sa namjerom da znamo govoriti i pisati? Nepismenost \'cvate\' zahvaljujuci \'napuhanoj intelegenciji\' koja ima potrebu da se izrazava na \'nepristupacnoj razini\' , jer tada se osjecaju \'velikima\' i zbog njihove velicine , nama se svakodnevno serviraju \"devastirane nebuloze\". pljuc...pljuc...pljuc...

IV
ivicas
10:08 02.12.2010.

ako je bubalo unistio placenicki sport u os a djapic je sigurno unistio Hsp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije