Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako propada NK Zagreb
Povratak na članak

Ante Vrdoljak: To nije klub, nego trgovina mješovite robe

Srditi trener/predsjednik je nakon utakmice u Bjelovaru zadržao Zagrebove igrače u svlačionici sat vremena držeći im bukvicu, pozivajući ih na odgovornost. A kome će on odgovarati za sve što posljednjih godina snalazi NK Zagreb?

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
23:12 23.09.2016.

Potop je krenul kdaj je klub svoju tradicionalnu bijelo-plavu boju zamjenil za "crveno-belu" koja se nikak ni uklapala. Ak se neki ne sječaju to je bilo vrjeme dok je Bilan svom gazdi Milanoviću "poklonil" novi komplet dresova jer mu je sin igral za NK Zagreb !!!

VL
PE
PeaceDefender
16:34 24.09.2016.

"...koju je netko u Gradu nekome poklonio." Sve se zna, Milan Bandić, poklonio svom zemljaku i velikom prijatelju Mediću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.