Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U ITALIJI

Ante Rebić razbjesnio vlasnike Milana, ne želi otići iz kluba iako je otpisan

ITA, UEFA CL, AC Milan vs Inter Mailand
Foto: EXPA/ Newspix/ Giuseppe Maffia/E
1/4
15.07.2023.
u 18:02

Rebić ima ugovor s Milanom do kraja lipnja 2025. godine, ali u momčadi sa San Sira za njega više nema mjesta. Bilo je to potpuno jasno nakon što je iz Chelseaja i službeno stigao Christian Pulišić

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić je ove sezone na izlaznim vratima Milana, ali 29-godišnji napadač neće tek tako napustiti redove talijanskog velikana.

Momčad Milana započela je pripreme za novu sezonu, a trener Stefano Pioli je Rebiću otvoreno rekao kako stoje stvari - više jednostavno ne računa na njega i naš napadač si mora potražiti novi klub.

Rebić ima ugovor s Milanom do kraja lipnja 2025. godine, ali u momčadi sa San Sira za njega više nema mjesta. Bilo je to potpuno jasno nakon što je iz Chelseaja i službeno stigao Christian Pulišić.

Najzainteresiraniji za Rebićeve usluge je Bešiktaš, a veliku ulogu u svemu ima Domagoj Vida koji je imao samo riječi hvale za turski klub. No ostaje pitanje hoće li Rebić doći u Istanbul, barem tako tvrdi talijanski list Corriere dello Sport.

“Ante Rebić i Divock Origi izluđuju vlasnike Milana. Obojica su u ovom prijelaznom roku dobili ozbiljne ponude iz Turske, čelnici Milana bili su spremni pregovarati s Bešiktašem i postići dogovor, ali Hrvat i Belgijac ne žele otići iz kluba”, piše Corriere dello Sport i dodaje:

“Obojica iza sebe imaju razočaravajuću sezonu i Milan ih se svim silama želi riješiti kako bi si oslobodio mjesto u budžetu za plaće. Rebić godišnje zarađuje tri i pol milijuna eura, a Origi četiri. To su prevelike plaće za igrače od kojih klub ne dobiva ništa.”

Komentara 2

LA
lajh1985
18:28 15.07.2023.

Zasto bi otisao ako gs ugovor drzi do kraja sljedece sezone.. zna da mu nitko ne bu dal toliko para

Avatar patkovic
patkovic
23:10 15.07.2023.

neka to oduzmu treneru od plaće koji ih je otpisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije