Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPISAN

Leipzig definitivno odlučio: Ante Rebić nije dovoljno dobar za nas!

ante rebić
Slavko Midžor/PIXSELL
24.03.2015.
u 21:02

- Zaslužio je da mu pružim priliku u susretu, jer je na treninzima rasturao. A onda je došla utakmica gdje sam ga uveo u igru, dao mu 20 minuta, a on tijekom tog vremena nije apsolutno ništa pokazao - rekao je trener Beierlorzer

Ante Rebić prošlog je ljeta stigao u Leipzig na posudbu iz Fiorentine, međutim Nijemci ga, prema pisanju Bilda ne žele, te ga vraćaju na Apenine.

Achim Beierlorzer, trener crvenih bikova, bez dlake je na jeziku verbalno "išamarao" hrvatskog nogometaša.

"Ante je svjetski prvak na treninzima. Ali ništa više od toga", rekao je 47-godišnji trener njemačkog drugoligaša.

Odmah nakon 1:0 poraza u Heidenheimu Hrvat je preko Frankfurta otputovao u Zagreb gdje se priključio reprezentaciji uoči kvalifikacijske utakmice protiv Norveške. Kako cinično pišu njemački mediji, "trebao bi u Hrvatskoj i ostati"...

"Zaslužio je da mu pružim priliku u susretu, jer je na treninzima rasturao. A onda je došla utakmica gdje sam ga uveo u igru, dao mu 20 minuta, a on tijekom tog vremena nije apsolutno ništa pokazao"., oštar je trener sedmoplasirane momčadi u drugoj ligi.

Njemački mediji dali su mu čistu jedinicu (!)  za nastup. Isti zaključuju da je Rebić sljedećeg ljeta već u Fiorentini, odakle je stigao za 600.000 eura. Navodno mu trener nije oprostio što se nekoliko puta javno žalio na Facebooku.

>> Ante Rebić odlazi iz Fiorentine na godinu dana u Leipzig

Komentara 6

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
21:15 24.03.2015.

Hihihihi....Leipzig je odlično prošao...Dortmund je kupio nekog Slovenca ..zove se Krampus ili tako nekako,iskeširali 10 milijuna i ustanovili da nema kvalitet ni za amatersku ligu!

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
22:36 24.03.2015.

Neviđene migracije za svojevremeno i ne tako davno najboljeg napadača HNL-a, uopće ne razumijem odlazak u Leipzig od samog početka, no nisam razumio ni Benkov odlazak u Dalian pred svjetsko prvenstvo i vjerovatno transfer karijere.. vjerovatno Ante i Leon znaju zašto su im se takvi odlasci isplatili odnosno nisu, valja imaju svoju računicu. Cijenite se dečki malo više, to što našim nogometom vladaju kriminalni tipovi ne znači da je naš nogomet i liga loša, to će se vremenom promijeniti. Vjerovatno je i da neki dečki jednostavno ne pripadaju glavom u nogomet, to je za njih nešto kao za nekog odlazak na bauštelu, ima nas svakakvih. Volio bi da Večernji nekad objavi recenziju knjige od Sebastian Deislera da vidimo taj unutarnji svijet vrhunskog nogometa i njegovu kritiku iz prve ruke. Sretno Ante u karijeri

MA
MagnusJohnson
23:19 24.03.2015.

Sve bi bilo drugačije da ga pohlepni Žužuli nisu gurali u Fiorentinu, a Dinamo je bio daleko bolja opcija. Danas bi bio igračina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije