Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE ĆORIĆ:

Volim igrati u Puli i sretan sam zbog gola, ali ne i što nismo pobijedili

Ante Ćorić
Dusko Marusic/PIXSELL
22.08.2015.
u 23:39

'Stvorili puno prilika po dosta teškom terenu i zaslužili pobjedu, ali nismo zabili.'

Trener Dinama Zoran Mamić imao je razloga za zadovoljstvo nakon utakmice u Puli, koja je završila 1:1 i ukupno je četvrti remi u sedam utakmica. No modri su prvi s 13 bodova i bježe Splitu i Rijeci koji imaju 11.

- Vidjeli smo dobru, borbenu utakmicu s dva gola i puno šansi tako da mislim da gledatelji mogu biti zadovoljni. Nažalost, imali smo puno šansi koje nismo realizirali i na kraju smo čak mogli biti kažnjeni. Zadovoljan sam kako je reagirala većina igrača i veseli nas broj prilika koje smo stvorili, ali tako je to u nogometu. Trenutno malo "šteka" realizacija, ali ako ovako nastavimo neće biti problema – rekao je trener Mamić za službenu stranicu Dinama pa nastavio:

- U Puli je istrčala cijela nova momčad u odnosu na susret Lige prvaka prije par dana. Ne vidim razloga zašto ne bih dao priliku igračima koji su dosada manje igrali. U ovom trenutku je, ipak, utakmica sa Skenderbeuom najvažnija. Iako je kada se gleda cijela sezone hrvatsko prvenstvo na prvom mjestu.

Zadovoljan je bio i strijelac jedinog pogotka za Dinamo, jedini koji je svladao "nesavladivog" Vanju Ivešu.

- Volim igrati u Puli, na ovom stadionu sam zabio prvi seniorski gol za Dinamo i jednostavno sam uvijek ovdje dobro osjećam pa je tako bilo i danas. Odigrali smo dobru utakmicu kao ekipa, stvarno dominirali cijelu utakmicu, stvorili puno prilika po dosta teškom terenu i zaslužili pobjedu, ali nismo zabili. Unatoč tome mislim da smo svojom igrom, pristupom i borbom do zadnje minute ispisali lijepu pozivnicu navijačima za utorak – Ante Ćorić.

>> Fernandes će sanjati Ivešu, Istra ostala neporažena u Puli!

Komentara 4

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:07 23.08.2015.

Kad vidim tko je igrao nije bilo tako loše, jedino je realizacija bila katastrofalna. Gol koji smo primili je tipičan za Dinamo, bez agresivnosti, svi izgubljeni, stoje daleko od protivnika, nitko nije išao u blok, ma da je bilo vremena i na kraju su golmani krivi. Uffff koma. Fernandes neozbiljan, ima sve što treba za jako dobrog igrača ali na terenu ne pruži gotovo ništa. Dobro idemo dalje, utorak je blizu i nadam se mirne igre i sigurne pobjede. Hajdug igra u ponedeljak? Više se piše o njima nego o Dinamo koj je na korak do lige prvaka. Bravo za naše medije.

SL
SlovenskiHrvat
13:35 23.08.2015.

Istra!!!!!

LO
ledo.ostrihon
13:22 23.08.2015.

Veliki trenerski mag zoki mamić očito ne shvaća da ga više ni igrači ne doživljavaju za ozbiljno...Nakon što je prošlu sezonu desetak minuta prije kraja utakmice otišao sa terena a početkom sezone skupa s nama,navijačima dinama dobio prst u g....od njegovog u zamislima najvažnijeg igrača i blesavac bi konačno shvatio da je postao fikus u svlačionici....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije