Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA POBJEDE

Ante Čačić okupio reprezentativce, Davor Šuker veliki optimist

Reprezentacija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
05.10.2015.
u 14:53

Nalazimo se u situaciji u kojoj ne odlučujemo sami o sebi, a tome su krivi kiksevi u Azerbajdžanu (0:0) i Norveškoj (0:2), zbog čega smo na trećem mjestu

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se u hotelu AS, prvi put otkako ih vodi izbornik Ante Čačić. Atmosfera je već na prvi pogled odlična i to je dobar znak prije vrlo važnih kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Nalazimo se u situaciji u kojoj ne odlučujemo sami o sebi, a tome su krivi kiksevi u Azerbajdžanu (0:0) i Norveškoj (0:2), zbog čega smo na trećem mjestu i ako u posljednje dvije utakmice Norvežani ne ispuste pokoji bod, idemo u dodatne kvalifikacije. Naravno, uvjet nije samo da Norvežani kiksaju, uvjet je i da mi pobijedimo Bugare (10. listopada, 20.45) na Maksimiru i potom na Malti domaćina (13. listopada, 20.45).

Među prvima stigli su Marcelo Brozović, Vedran Ćorluka, Andrej Kramarić, Danijel Pranjić, Duje Čop, Lovre Kalinić, Josip Pivarić, Marko Pjaca, Duje Ćaleta-Car, Ivan Vargić i Marko Lešković. Naravno, stigli su i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker te kompletni stožer izbornika Čačića pa je sve spremno za akciju u kojoj treba osvojiti svih šest bodova.

Ako se kojim slučajem dogodi ono nepovoljno, a to je da se rezultati ne poklope, unatoč pobjedama ići ćemo u dodatne kvalifikacije i biti nositelji. Tada ćemo izbjeći protivnike kao što su Nizozemska, Švedska ili Rusija...

>> Neka oni koji bojkotiraju žive u svom svijetu, mi ćemo iz inata otići na Euro!

Komentara 15

MA
mahin1986
15:30 05.10.2015.

Možda nas pozitivno iznenade....sretno!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:35 05.10.2015.

Ajde pljuvači ovo je vaš trenutak slave, Jovo Jovanović je uz vas i trlja si..............hehe !

RO
Roly
21:45 05.10.2015.

Kaj bude sa Čačićem ak se kvalificiramo ? Mislim da je in postavljen samo za ove dvije utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije