Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandžo je tu

Ante Čačić objavio popis: Povratak Čopa i Pivarića!

Ante Čačić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
22.09.2015.
u 14:20

Hrvatska je treća na ljestvici, Norveška nam bježi dva boda, a vodeća Italija četiri

Ante Čačić, novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, već prvog dana mandata imao je zadatak. Naime, jučer do ponoći bio je rok za slanje popisa igrača za Bugarsku i Maltu, što je i učinjeno, a danas je izbornik to podijelio i s javnosti. 

Na konferenciji na kojoj se predstavio objavio je da sljedeći igrači konkuriraju za kvalifikacijske utakmice:

Popis igrača:

Vratari: Subašić, Kalinić, Vargić

Braniči: Srna, Ćorluka, Pranjić, Vida, Lovren, Vrsaljko, Lešković, Pivarić

Veznjaci: Modrić, Rakitić, Kovačić, Perišić, Badelj, Brozović

Napadači: Olić, Mandžukić, Kalinić, Kramarić, Pjaca, Čop

– Mandžukić je na popisu, imam dojavu da je ozlijeđen. Vidjet ćemo, ali u kadru imamo dovoljno napadača. Ako neće moći, nemam potrebe dopunjivati kadar. Eduardo? On je kvalitetan napadač i žao mi je što se prerano oprostio. Ako na sebe skrene pozornost dobrim igrama, rado ću ga pozvati – rekao je Čačić.

Pivarić i Čop? 

– O Pivariću se dosta pisalo, ja ga poznam, ustalio se u Dinamu kada sam došao u klub. Poveo sam ga sa sobom iz Lokomotive. U kontinuitetu igra kvalitetno, egzistira u Europskoj ligi i Ligi prvaka. Čop je na širem spisku bio i prije, igra u Malagi, Olić ima tri žuta za prvu utakmicu, upitan je Mandžukić... Čop se nametnuo kao rješenje.

Podsjetimo, Hrvatska je treća na ljestvici, Norveška nam bježi dva boda, a vodeća Italija četiri. U preostala dva kola borit ćemo se za odlazak na Europsko prvenstvo, prve dvije reprezentacije idu izravno, a trećeplasirana (osim najbolje u svim kvalifikacijskim grupama) ide u dokvalifikacije.

>>Čačić: Ne morate se bojati, nitko neće imati utjecaj na mene!

>>Izbornik Ante sretni 
je djed troje unučadi

>>Većina čitatelja ne bi dala podršku Čačiću, 46 posto ih odgovorilo da bi najradije bojkotirali reprezentaciju

>>Čačić jednoglasno izabran za izbornika Hrvatske: Ugovor do srpnja 2018.!

Komentara 45

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
14:33 22.09.2015.

I ti nemaš svoje ja? S ovim popisom si pokazao da nemaš muda nažalost isti si kao svi do sada, nema veze ma takvi smo mi svi stoka sitnih zubi..

PA
pajokola1
14:38 22.09.2015.

A di je Halilović,evo ja vam složim repku za dvije min,i ne koštam ko Čačić,...Subašić,Vrsaljko,Ćorluka,Lovren,Pivarić,Rakitić,Modrić,kovačić,Halilović,Perišić i Kramarić (Mandžukić)....eto, i pustite ih da igraju bez ikakve Čaćićevske taktike i prolazimo...

AS
assssssstttii
15:27 22.09.2015.

Čop je dobro rješenje i za zaradu od postotka kad se opet proda iz Malage, ali neka bude i to ako se stvarno pokaže kao rješenje kakvim se dosad nije pokazao. Ali kao što kaaže Čačić: ..."pa koji to igrač iz Dinama nije za reprezentaciju?" Ovo se stvarno i događa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije