Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE ČAČIĆ:

Neka Mandžukić i Kalinić pokažu da mogu zajedno

Mandžukić Kalinić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
17.11.2015.
u 12:45

'Ozljede nismo mogli predvidjeti pa idemo sa 16 igrača, ali spremni smo za dvoboj s Rusijom.'

Oslabljena Hrvatska krenula je na nogometni ogled s Rusijom. Srećom, riječ je o prijateljskom susretu, u kojem će Ante Čačić, nešto svojom voljom a nešto višom silom, provjeriti potpuno drukčiji sastav.

Naime, neke je igrače oslobodio (Modrić), neki su ozlijeđeni (Rakitić, Subašić, Ćorluka, Pranjić), neki u mladoj reprezentaciji (Kovačić, Pjaca).

– Ozljede nismo mogli predvidjeti pa idemo sa 16 igrača, ali spremni smo za dvoboj s Rusijom – kaže naš nogometni izbornik.

Tako će u Rostovu igrati jako izmijenjeni sastav, a Čačić će vidjeti kako zajedno na terenu funkcioniraju Mario Mandžukić i Nikola Kalinić.

– Obojica su dobri napadači koji mogu igrati u različitim sustavima. Doduše, nismo imali baš vremena za uigravanje, ali ne bojim se za njih dvojicu – miran je bio Čačić prije ulaska u zrakoplov iako je i on pod dojmom terorističkog napada u Parizu koji se dijelom dogodio i pored stadiona dok su igrale reprezentacije Francuske i Njemačke.

– To je problem cijelog svijeta, mi tu ne možemo ništa. Ne možemo odustati od te borbe, ali moramo funkcionirati i živjeti dalje – zaključio je Čačić.

>>To je 'Šukerov statut' - repka bez navijača, samo za odabrane

Komentara 2

MA
Majur
14:29 17.11.2015.

Zbog čega se dasovićev članak ne može komentirati?!Časni novinar biti znači opisati problem sa dve strane,a ne jednu stranu ocrniti(Šuker-HNS) dok o katastrofalnome odnosu HRT-a prema cjelokupnost hrv-sportu niti riječi.Nema tu nevinih među njima,ali se na ovakav način suzbija objektivno gledanje i ljude "gura" u jedan tor.....Sigurno ne slučajno ili besplatno.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:36 17.11.2015.

Neka Mandžukić i Kalinić pokažu da mogu zajedno na Thompsonov koncert u prvom redu i zajedno orgaizirati prosvjed u potporu največem pravom Hrvatu, idolu domoljubne nacije i istinski balkanski ljudini Dr. Ivi Sanaderu koji nije dao susjedima ni milimetra mora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije