Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR NAJBOLJEG NOGOMETAŠA

Pa je li takva sramota glasati za svoje? Zar Luka i Raketa nisu zaslužili ni jedan hrvatski bod?

Modrić
Foto: Reuters
1/6
12.01.2016.
u 09:48

Iz godine u godinu hrvatski kapetan i treneri kao da se prave većim katolicima od Pape! A pogledajte Löwa, Wilmotsa, Martina...

Ante Čačić, podsjetimo, glasove je dao Messiju, Ronaldu i Ibrahimoviću, a Robert Prosinečki i Darijo Srna Messiju, Ronaldu i Mülleru. U redu, ne možemo im prigovoriti. Školski, piše Goal.

U svakom slučaju manje diskutabilno nego kad je Niko Kovač prošle godine glasove dao Lahmu, Neueru i Schweinsteigeru, a godinu ranije Riberyju, Ibrahimoviću i Lewandowskom. Podsjetimo, bilo je to nakon sezone u kojoj je cijeli nogometni svijet raspravljao je li Lewandowski bolji od Mandžukića, u kojoj je Mandžo osvojio Ligu prvaka i zabio gol u finalu.

Ni Darijo Srna nije nagradio suigrače iz reprezentacije nekim bodom. Zanimljivo, kao da je riječ o izbornicima i kapetanu Malezije ili Škotske, a ne Hrvatske! Reprezentacije koja već godinama ima trojicu igrača u samom svjetskom vrhu, igrače koji osvajaju Ligu prvaka, ključne su karike u najvećim klubovima. Igrače koji dobivaju glasove, samo ne od svojih...

Joachim Löw sva tri glasa dao je njemačkim igračima, iako da gleda objektivno, sigurno mu Kroos nije bolji ni od Ronalda, a kamoli Messija. Idemo dalje: Marc Wilmots na vrh je stavio Messija, ali do njega De Bruynea i Hazarda, kapetan i izbornik Walesa obojica su na prvo mjesto stavili Balea, a Tata Martino sva tri glasa dao je Argentincima: Messi, pa Aguero, pa Mascherano!

I zato je doista čudno da sve ove godine ni Kovač, ni Čačić, ni Srna, pa ni Prosinečki kao izbornik Azerbajdžana nisu počastili Modrića, Mandžukića ili Rakitića kojim bodom. Zar se toliko srame dati glas svome? Zašto biti veći katolik od Pape kad imate takve igračke klase?! A na drugim primjerima dobro se vidi da to nije zabranjeno.

>> Jesu li Čačić i Srna trebali glasati za naše igrače? Glasajte ovdje

>> Neymar je glasovao za Rakitića! Ronaldo i Messi jedan drugom nisu dali glasove

Komentara 15

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
11:06 12.01.2016.

U ovom naslovu opisuje se kompletno stanje naše države!!! To je taj mentalitet uhljebljivanja svojih i podobnih. Da, kada imaš svoga, makar i nije najbolji sramota je glas dati onom koji je bolji!

Avatar nula
nula
11:27 12.01.2016.

Kod nas vlazi pravilo : omalozavaj sve oko sebe, tako da onda sam sebi izgledas manje bijedan .

Avatar nula
nula
11:24 12.01.2016.

Dobro postavljeno pitanje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije