Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka Uefa

Anorthosis izbačen iz Europe zbog divljanja navijača!

Anorthosis (1)
Screenshot/AFP
14.08.2012.
u 17:44

Usto će morati platiti 50 tisuća eura kazne i tri domaće utakmice igrati pred praznim tribinama

Ciparski Anorthosis izbačen je uz Europe zbog divljanja navijača tijekom utakmice trećeg pretkola Europske lige. Podsjetimo, Ciprani su igrali uzvratnu utakmicu protiv gruzijske momčadi Dile Gori, a pri rezultatu 3:0 za goste domaći navijači počeli su bacati baklje te su se nakon toga sukobili s policijom.

Uefa je zbog toga pokrenula postupak protiv Anorthosisa, a sve je rezultiralo izbacivanjem ciparske momčadi iz Europe (iako su ionako ispali), a usto će morati platiti 50 tisuća eura kazne i tri domaće utakmice igrati pred praznim tribinama.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:59 14.08.2012.

kazniti klub zato što st**a dođe na tribinu katastrofalna je pogreška

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije