Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK UDARAC

ANKETA Tko je glavni odgovorni za debakl Dinama u Prištini?

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
05.10.2023.
u 21:36

Sam je Sergej Jakirović rekao kako prihvaća svoju punu odgovornost, no isto tako napomenuo: "Puno se igrača treba zamisliti. Treba se baciti na glavu, nikome nije zabranjeno driblati, dodavati."

Dinamo je u drugome kolu grupne faze Konferencijske lige pretrpio težak i sramotan poraz od kosovskog prvaka Ballkanija rezultatom 2:0. Plavi nisu dobro izgledali, a prvi propust se dogodio u 44. minuti kada je Almir Kryeziu zabio za 1:0. Dinamo je pokušao promijeniti ritam utakmice, ali konačan poraz uslijedio je u 83. minuti pogotkom Walida Hamidija.

Navijači aktualnog prvaka Hrvatske s razlogom su nezadovoljni, a na društvenim mrežama mnogo je poziva na smjenu Sergeja Jakirovića. Međutim, treba imati na umu da je doveden 21. kolovoza, dakle nisu prošla niti dva mjeseca.

Uslijedili su i veliki transferi ključnih igrača momčadi koja je dominirala hrvatskim travnjacima, a večeras je bio bez Arijana Ademija, Brune Petkovića, Josipa Drmića i još nekoliko igrača.

VEZANI ČLANCI:

Sam je Jakirović rekao kako prihvaća svoju punu odgovornost, no isto tako napomenuo: "Puno se igrača treba zamisliti. Treba se baciti na glavu, nikome nije zabranjeno driblati, dodavati." S njime se složio i Tibor Halilović. "Treba svatko sebe analizirati i prihvatiti kritiku. Na pauzi ćemo analizirati jer je puno toga trebalo biti bolje", kazao je igrač Dinama.

VIDEO Ancelotti: Modrić je pokazao ono što tražim od igrača koji je ljutit jer ne igra

Komentara 18

GA
gafe
22:09 05.10.2023.

Nemoras biti neki strucnjak da vidis da neki igraci nisu za Dinamo. Kad pogledas danas samo prvu 11: Nevistic, Moharrami, Sutalo, Bulat, Menalo, Kulenovic nemaju taj kvalitet da igraju za dinamo. Ali najgori od svih je onaj Ukrajinac na ljevoj strani; nazalost katastrofa od igraca. A neko je te igrace doveo i bilo red da taj onda odstupi jer ocito nema pojma o svome poslu.

Avatar Križari
Križari
22:57 05.10.2023.

Nije trener koji je tu mjesec dana kriv. Uprava i igrači.

ST
starsandstripes
23:22 05.10.2023.

prodas igrače za 40 milja i dovedes im zamjenu za kikiriki i onda ocekujes rezultat....kako???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije