Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U MAKSIMIRU

PITANJE DANA Tko treba biti novi predsjednik Dinama - Zajec, Barišić ili Barić?

Zagreb: Prihvaćen je novi statut Dinama sa svim prijedlozima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
08.02.2024.
u 10:09

Jeste li za kontinuitet vođenja kluba s Mirkom Barišićem, ili za promjene koje bi sigurno donijeli Velimir Zajec ili Otto Barić? Izjasnite se u našoj anketi.

Velimir Zajec (67) bit će kandidat za predsjednika Dinama, objavila je lista "Dinamo proljeće" na kojoj će se naći ime legendarnog kapetana Dinama.  

Zajec je veliko, ugledno ime koje će sigurno privući još dodatan broj glasača listi na kojoj se već nalazi mnogo uglednih poduzetnika, financijaša, profesora, IT-evaca... Legendarni kapetan šampionske generacije iz 1982. uvijek je imao odličan odnos s navijačima, u svim svojim životnim fazama jako su ga voljeli i cijenili i zapravo je u ovom trenutku bio najlogičniji izbor.

Lista Dinamovo proljeće u Zajecu je dobila prepoznatljivo lice s kojim će, vjeruju, izboriti ulazak svojih 25 ljudi u skupštinu, a onda automatski i kandidirati Zajeca za mjesto predsjednika. Tako bi Zajec postao suparnik Mirku Barišiću, kojeg za predsjednika želi aktualna vlast u Dinamu. Kandidat za predsjednika Dinama je i Otto Barić junior, koji sa svojom listom također pokušava ući u skupštinu.

Tko bi, po vama, bio najbolji izbor za idućeg predsjednika Dinama? Jeste li za kontinuitet vođenja kluba s Mirkom Barišićem, ili za promjene koje bi sigurno donijeli Velimir Zajec ili Otto Barić? Izjasnite se u našoj anketi.

Komentara 11

BE
bendzola
11:37 08.02.2024.

Zajec = Šimić... Bit će 6 mjeseci a onda shvatiti da je to zeznut posao, da trba hrmbati 24 sata dnevno, da treba trčati, gristi, itd, a da je u nogometnoj mirovini lijepše... A Dinamo će za to vrijeme propadati... Oni koji su bili najglasniji protiv Mamića će zaivati njegovo ime

BE
bendzola
11:34 08.02.2024.

A koje sz Zajecove reference za managiranje tako velikog kluba?? Mogu mu namjere biti ok, ali gdje je on uspješno vodio ijedan klub duže vremena?

EJ
ejStef
13:10 08.02.2024.

Treba netko tko će donijeti novce i zaposliti struku. Ne vidim niti jednog takvog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije