Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka sve bliže
Povratak na članak

ANKETA Tko će pobijediti u finalu Lige prvaka? Brazilska legenda stavila 1900 eura na pobjedu Intera

Adriano , kojeg su dok je igrao u Interu zvali "L'Imperatore" zaradit će sedam puta više od uplaćenog ukoliko njegov bivši klub pobjedi. Za milanski klub zabio je 48 golova i nastupio 123 puta tijekom svojih šest sezona na San Siru

Komentari 1

BU
Bubalamala
19:43 10.06.2023.

Ako se zna da su finale pobjeđivale ekipe u kojima je bio barem jedan Hrvat onda nema dvojbe da će to biti Inter sa Brozovićem. Počevši sa Mandžukićem i Bayernom te Rakitić sa Barcelonom pa opet Bayern sa Perišičem zatim Real sa dvojcem Modrić Kovačić. Potom serija tri puta Modrić sa Realom da bi na red došao Lovren sa Liwerpolom i na kraju Kovačić sa Čelseom. Zato inter sa Brozovičem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.