Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI NAPETA ZAVRŠNICA

ANKETA Tko će osvojiti Ligu prvaka? Evo tko su kandidati i kad se igraju odlučujuće utakmice

Photos of the Year 2023
Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
14.03.2024.
u 08:15

Osam najboljih europskih momčadi ostalo je u borbi za prestižni pehar čijeg ćemo novog vlasnika saznati uskoro

Nevjerojatnu utakmicu sinoć su u Madridu odigrali Atletico i Inter. Nakon jedne od najuzbudljivijih utakmica u posljednje vrijeme na velikoj sceni saznali smo sve četvrtfinaliste ovosezonskog izdanja Lige prvaka. Atletico je prošao Inter nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a ove srijede se među osam najboljih europskih momčadi plasirala i dortumndska Borussia.

Dakle, svih osmero četvrtfinalista Lige prvaka su: Atletico Madrid, Borussia, Barcelona, Arsenal, Manchester City, Bayern, Real Madrid i Paris SG. Ždrijeb četvrtfinala je u petak u 12 sati u sjedištu Uefe u švicarskom Nyonu. Na tom ćemo ždrijebu saznati i potencijalne parove polufinala.

Inače, prve utakmice četvrtfinala su na rasporedu 9. i 10. travnja, a uzvrati će biti tjedan dana kasnije. Polufinala se igraju 30. travnja i 1. svibnja (prve utakmice), odnosno 7. i 8. svibnja (uzvrati). Veliko finale je 1. lipnja na londonskom stadionu Wembley, a tada ćemo saznati ime novog nogometnog prvaka Europe.

Komentara 1

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
08:57 14.03.2024.

Čim se sutra objavi rezultat ždrijeba biti će sve jasno tko će uzeti LP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije