Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk ispao iz Europe

ANKETA Što mislite o penalu protiv Hajduka? Jesu li Splićani teško oštećeni ili je sve čisto?

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
VASILIS VERVERIDES / MOTION TEAM
17.08.2023.
u 20:50

Što mislite o odluci suca za penal protiv Hajduka?

Hajduk je u Solunu ispao iz Europe porazom 3:0 unatoč brojnim prigodama koje je stvorio protiv PAOK-a za prolaz u zadnjih rundu borbe za skupinu Konferencijske lige. Iz penala je vrataru Hajduku Lučiću zabio kapetan grčke ekipe Schwab, ali penal je podijelio nogometne suce s kojima smo razgovarali, ali zbog Uefinih pravila ne smiju komentirati sudačke odluke u natjecanju. Neki tvrde da u ovako važnoj utakmici ne bi nikada svirali ovakav penal jer u kontaktu koji je postojao nije bilo saplitanja ni prekršaja, dok drugi smatraju da bi većina njihovih kolega svirali ovakav jedanaesterac te da je za takvu odluku bilo dovoljno elemenata za najstrožu kaznu. Treba istaknuti da je Hajduk ranije propustio tri gotovo stopostotne šanse, jednu je zapucao Livaja nakon poklona hrčkog vratara i lopte za Odjidjju, drugu Krovinović, a posljednju u prvom dijelu Sahiti koji je bio u najboljoj poziciji da poentira glavom ali lopta je otišla pokraj vratnice.

Jedanaesterac je skrivio Odjidja, ispao je pomalo naivan u duelu Konstanteliasom, kontakta je bilo ali bilo bi dobro da postoji VAR koji bi moguće rasvijetlio situaciju o kojoj će se raspravljati. S dva pogotka Hajduk je iz Europe izbacio Živković. 

Dojam je da je engleski sudac kod penala svirao faul zbog Osjidjinog guranja s leđa protivničkog igrača, no zanima nas kako ste vi vidjeli ovu situaciju. Je li penal prestrogo dosuđen ili je sasvim čist? Glasajte u anketi na našem portalu i komentirajte utakmicu uz lajv prijenos na našem portalu. 
 


 
Ključne riječi

Komentara 12

EJ
ejStef
21:27 17.08.2023.

Eh, eto, opet ukralo... Nisu vam to HNL suci i HNS, pa da mediji igraju ulogu...

LU
Ludwik
21:34 17.08.2023.

Daj se uozbiljite. Kakva vražja anketa?! Pa Grci su borbenošću, kvalitetom i taktikom bili jednostavno bolji. Realnost je takva da je Hajduk u najboljem slučaju četvrta europska liga gdje će uskoro pripadati i Dinamo.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
22:05 17.08.2023.

Sva tri gola neregularna, kmekme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije