Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA VAS ČUJEMO

Anketa! Što kažete o Kovačevu popisu?

Niko Kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
26.09.2014.
u 12:40

Kovač je napravio neke promjene u odnosu na utakmicu s Maltom pa nas zanima vaše mišljenje o izbornikovoj odluci.

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač objavio je popis igrača na koje računa za utakmice s Bugarskom i Azerbajdžanom u kvalifikacijama za Euro 2016. Kovač je napravio neke promjene u odnosu na utakmicu s Maltom pa nas zanima vaše mišljenje o izbornikovoj odluci.

U anketu nismo uvrstili mlade igrače poput Pašalića, Jedvaja, Rebića i Pjace jer se može očekivati da je Kovač napravio ustupak Nenadu Gračanu i proslijedio ih u U-21 reprezentaciju koju čeka doigravanje s Engleskom za Europsko prvenstvo iduće godine.

>> Kovač objavio popis: Antolić i Lešković u reprezentaciji

Komentara 13

SA
SI aka SI
13:39 26.09.2014.

Schifo je najpouzdaniji hrvatski stoper, a Kovač ga tretira iznimno podcjenjivački. Kranjčara je htio voditi na SP kada je bio rezerva u Kijevu, a sada kada je standardan u Premiershipu više ne dobiva pozive. Pomlađivanje je jedno, a pozivanje Leškovića i tri lijeva beka nešto sasvim drugo.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:12 26.09.2014.

Neshvatljivo mi je da Schildenfeld i Kranjčar nisu pozvani. Schildenfeld je bolji od Vide i Leškovića, a Kranjčar od Antolića, Pranjića i Halilovića. I nisu prestari, Schifo ima 29g., Niko ima 30g. Zaista neshvatljivo.

DE
derin
13:34 26.09.2014.

Previše je igrača koji nisu trebali dobiti poziv, kao i onih koji jesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije