Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS U KAIRU

PITANJE DANA Hoće li Hrvatska pobijediti u Egiptu? Vatreni večeras otvaraju pripremni turnir

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
23.03.2024.
u 10:13

U Egipat je hrvatska momčad otputovala nešto oslabljena u odnosu na posljednji susret kvalifikacija. Martin Baturina i Josip Šutalo su ispali i momčadi zbog ozljeda, a nema niti Ivana Perišića, niti Ante Budimira

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu od 21.00 otvara turnir u Egiptu utakmicom protiv Tunisa. Vatreni su ranije ovoga tjedna otputovali u Kairo, a danas će nakon dugo vremena imati priliku ponovo zajedno zaigrati. Posljednji su put bili na okupu za utakmicu protiv Armenije kojom su izborili plasman na Europsko prvenstvo 2024. godine.

Ovaj će im turnir dobro doći upravo kao uvertira pripremama za veliko natjecanje. Izbornik Zlatko Dalić i igrači ističu teambuilding karakter ovog natjecanja, no ne propuštaju naglasiti kako ipak žele postići dobar rezultat. U prvoj utakmici turnira Egipat je pobijedio Novi Zeland što znači da će oni biti protivnici vatrenih ukoliko svladaju Tunis.

VIDEO Novinari Večernjaka uoči utakmice 'Vatrenih': Najbitnije je da se nitko ne ozlijedi

Očekuje se da će Hrvatska u Egiptu imati lak postao. Tunis je trenutno 29. reprezentacija svijeta na ljestvici Fife. To je na papiru najveći izazov vatrenima. Egipat je 36. na toj ljestvici. Ipak, to je nogomet i uvijek nešto može poći po zlu, a priliku će zasigurno dobiti igrači koji bi manje igrali da je riječ o rezultatski važnim utakmicama. Vas pitamo, hoće li Hrvatska pobijediti na turniru u Egiptu?

U Egipat je hrvatska momčad otputovala nešto oslabljena u odnosu na posljednji susret kvalifikacija. Martin Baturina i Josip Šutalo su ispali i momčadi zbog ozljeda. Ivan Perišić se i dalje oporavlja te izbornik inzistira na posebnoj pozornosti kako ne bi obnovio ozljedu. S druge strane, nema niti strijelca pogotka koji je vatrene odveo na Euro, Ante Budimira.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

BI
billynik
12:19 23.03.2024.

Možemo biti sretni ako se netko ne povrijedi, ne kužim čemu služe ovakve utakmice.

KO
Konan
20:43 23.03.2024.

Money..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije