Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽDA OTIĐE

Angelo Henriquez otputovao u Čile, možda se vrati sa suigračem

Angelo Henriquez
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.05.2015.
u 12:45

Čileanski mediji proteklih su se dana ozbiljno raspisali o interersu Dinama za još jednog Čileanca. U Maksimiru već stanuju Angelo Henriquez i Junior Fernandes

Angelo Henriquez se zaputio prema Čileu, a već sutra će se priključiti pripremama svoje reprezentacije. Drugi strijelac Prve HNL ove je sezone s modrima dohvatio dva trofeja, potpisao petogodišnju vjernost s hrvatskim prvakom, ali se pokazao i jednim od najboljih stranih pojačanja u povijesti maksimirskog kluba. Iako, konkurencija mu i nije baš (pre)velika.

Čileanski mediji proteklih su se dana ozbiljno raspisali o interersu Dinama za još jednog Čileanca. U Maksimiru već stanuju Angelo Henriquez i Junior Fernandes, a njima bi se prema pisanju tamošnjih medija ovoga ljeta mogao priključiti i 25-godišnji Mark Andres Biskupović.

Riječ je o članu Universidad Catolice, igraču koji je u karijeri upisao dva reprezentativna nastupa, ali i braniču koji ima hrvatsku putovnicu. Mark Andres Biskupović u karijeri je imao i težak lom noge, ali se uspješno vratio na nogometne travnjake.

>> Što je rekao Angelo Henriquez o svojim planovima pročitajte na Goal.com

>> Dinamo sad ima pravu plavu devetku, a to je Angelo Henriquez

Komentara 3

KO
kova123
14:02 21.05.2015.

Ma to nije ni za lokomotivu, oped kupuju "macke u vreci", dovedite Spahica i bok

GI
gismund
12:57 21.05.2015.

biskupović je totalna nepoznanica, ne znam hoće li biti dovoljno kvalitetan za euro natjecanja??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije